جدی میگم واقعا یه اسپیکر عالی بگیرین با یه کارت صدای خوب باور کن اصلا دیگه دلتون نمیخاد جای دیگه اهنگ گوش بدین فقط خونه گوش میدین
من دقیقا همین شد وقی این اسپیکرای الانمو گرفتم برا همینم میخام عوض کنم عند اسپیکر کامپیوترو بگیرم
نمایش نسخه قابل چاپ
جدی میگم واقعا یه اسپیکر عالی بگیرین با یه کارت صدای خوب باور کن اصلا دیگه دلتون نمیخاد جای دیگه اهنگ گوش بدین فقط خونه گوش میدین
من دقیقا همین شد وقی این اسپیکرای الانمو گرفتم برا همینم میخام عوض کنم عند اسپیکر کامپیوترو بگیرم
اره دیگه اینو میگی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف تو هر چی پینگ !
یارو میگه مشکلش مال فلان چی هستش اما نمیگه راه حل چیه !
یه چیزی اونطرف خیلی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همین بدنسازی میکنه(sm2)
گیگ حروم نکن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا سایتها زیاد علاقه ای نشون نمیدن بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد شهر بتمن و چگونگی بزرگ شدنش و ریز جزئیات همه شخصیت ها هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی عالی
(sm169)
از زمان قتل پدر و مادر بتمن شروع میشه و دوران جاهلیت جوکر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)