دیوثو نیگا انگار به زور اینجا اوردنش (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوثو نیگا انگار به زور اینجا اوردنش (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا که هرچی می گردم راهی به سرپناهی نیست
روح بزرگ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه(sm54)
یکم از سنت خجالت بکش (sm2)
گوشیمم خاموش میکنم (sm2)(sm2)
نقل قول:
تو برو به جای ما (sm70)
تو به جایی برسی ما پز میدیم (sm176)
پای رفتن نیست (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بخندین حقیقت تلخه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی نرو من تازه اومدم(sm25)
(sm134)نقل قول:
مهدی میخواد از شنبه استارت بزنه (sm51)
کاش میشد منم ارشد میخوندم (sm25)
دوست دارم دوستام و اطرافیانم برسن جایی(sm176) این خیلی بیشتر منو خوشحال میکنه(sm50)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)۱۰ دقیقه تلویزیون نیگا میکنم ، ۵ دقیقه فرصت غذا (sm2)۷ ساعت خواب بقیه درس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدو بازدید هم مطلقا نه (sm2)