(sm128)هر چه از دوست رسد نیکوست .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm128)هر چه از دوست رسد نیکوست .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
اولا که حتما یه چیزی میدونم که عوضش نمیکنم آمار دقیق دارم نه الکی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما هم دلیل اصلیش اینه که من خودم امضامو نمیبینم و به همون خاطر عوض نکردم (sm2)
Fariman عذرخواهی کرد (sm70)
(sm70)روش خوبیه برا معروف شدن اول حاشیه سازی بعد عذرخواهی
به همه چی میخوره غیر از مقلدنقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئوی عذرخواهی نگاه کنین(sm120)الی طرفدارش نشه صلوات (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برقصا رو محسن 2 روز بعد از پیروزی حسن روحانی منتشر کرد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یعنی از قبل اماده داشته!؟
منم نمیبینم امضاتو اول بود الان دیگه نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) مجوز رو اینترنتی میدن یه سامانه مخصوص خواننده هاس محسن اسکرین شات گرفت یه بارنقل قول: