(sm3)
پس از سالها فعالیت غیر رسمی؛
«حامد هاکان» به جمع خوانندگان مجاز موسیقی پاپ پیوست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)
پس از سالها فعالیت غیر رسمی؛
«حامد هاکان» به جمع خوانندگان مجاز موسیقی پاپ پیوست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm30)یا خدا
(sm70)یادی کنیم از شب معروف یه اسم براش انتخاب کنینم بد نی !!!!
(sm2) اینو ندیده بودم
من در لیست کاربرای بالا نیستم چرا(sm175)
مگه بودی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحظه به لحظه اون لحظات شادی بخش(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من شادی بخش نبود (sm25) دو ساعت تو خیابونو ترافیک ولیعصر و بعدش هم قطع برق(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سراغتم گرفتم اون شب..میرفتی اداره برقو با خاک.یکسان میکردی..ولیعصر همیشه شلوغ(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]