الان نخوردم ساعت 7 خوردم (sm2)آخه صبح خوابیدم ساعت 6 بیدار شدم دیگه گرسنه م بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان نخوردم ساعت 7 خوردم (sm2)آخه صبح خوابیدم ساعت 6 بیدار شدم دیگه گرسنه م بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما خیلی بچه دادیم در راه فاضلاب (sm2)(sm30)
بفرست برام .. (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جونت گوشت بشه به تنت (sm120) چه عجب خوابیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت .. (sm70)نقل قول:
کسری خواب 48 ساعت رو جبران کردم (sm51)
تا اینا باشن نیان تاپیک شادمهر گنده گ...ی کنن (sm120)
محل نذار ولشون کن .. (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشو بیا تلگرام کارت دارم
اولش فک کرد آره و بعدش دید اعع چی شد نه (sm2) آخه اینا فک میکنن یه آلبوم زدن خبریه سفره پهن کردن دارن هوادر بدبخت رو بازی میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه به فرشباف حسادت میکنین به شادمهر نزدیکه (sm2) خدایی فردا چقد بخندیم (sm2)
(sm172)