پلی شد
نمایش نسخه قابل چاپ
پلی شد
الی سه پیچ کردی ها !! ویکی پدیا از کی تا حالا معتبر شده ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
post Rock
(sm2)
عمه من از تپه سلام پیج رسمی ویکی پیدا رو ادیت نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم اینه که آیتونز معتبر تر هستش که فایلها رو به اشتراک میذاره تا ویکی پدیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر منو با تیر بزنه(sm2)
Hesam کاملا مخالف هستم که میگی مقایسه این دو مثل تراکتور و بارسلونا است.
همیشه پر فروش شدن یه آلبوم مبنی بر خوب بودن اون آلبوم نیست شاید خوب بودن آلبوم درصدی از فروش خوب آلبوم باشه مسئله ای که کنار خوب بودن آلبوم خیلی مهمه داشتن طرفداران زیاده که محسن چاووشی نسبت به مسعود امامی طرفدار های خیلی بیشتری داره و این کمک به فروش بسیار زیاد آلبوم میکنه.من نمیگم آلبوم محسن چاووشی اصلا خوب نیست اما در مقایسه با آلبوم همیشگی، مسعود امامی بهتره
.
اصن حال میکنید هنر رو ؟!
چه آواتاری چه نقشی ، چه طرحی
غلت کرده هر کی اینو گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ایتونز 50 درصد البوما رو میزنه راک 40 درصد رو میزنه ورلد موزیک - بقیشم میزنه پاپ