نه محمدحسین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار کردن باز (sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
نه محمدحسین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار کردن باز (sm142)
برای همه اس دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشترک گرامی از تاریخ 97/5/2 اینترنت رایگان شبانه 3 تا 7 بامداد با فعالسازی بسته های اینترنت با حجم 10 گیگابایت یا بیشتر ارائه خواهد شد
یعنی باید حجم 10 گیگ بخریم تا اون فعال بشه (sm1)(sm3)
(sm77)نقل قول:
گذاشتن که آره میذارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما به این زودی نه.
چون بیشتر کاربرا دانلود کرده بودن؟!
(sm173)(sm102)(sm25)(sm89)نقل قول:
آره به خدا برای من فرستاد سایتشو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm162)نقل قول:
داخل سایت همراه اول چیزی نبود (sm132)
یعنی من 2 گیگ بخرم شامل طرح رایگان نمیشم گفتم مملکت رایگان نمیده خراب بشه (sm3)(sm1)(sm102)