(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم حرف های تو رو انتقال میدادم به بچه ها به دو سه تا هم زن برات گرفتم یکیشون طلاق گرفت با چند تا از بچه ها هم دعوات شد اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یوزرت دمو شاهین رو زدیم که نمیدونم چرا داری ازاد ول میچرخی یه تاپیک سوکسی هم زدیم که دیدیم همه از اینجا رفتن اونجا کارو کاسبیمون خراب شد پاکش کردیم بقیه شم خستم حال ندارم بگم (sm120)
مورد 10 داداش پولاتو خراب نکن,,,مورد 6تو هم گوه نخور فهمیدیم ایفون داری ا(sm2)
مورد 10 من بودم (sm2)
(sm70)بختیاری نداریم تو مجمع
الان بچه هام کجان ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
بچه نداری مشکلات جنسیت زیاد بود زنات میخواستن باردارت کنن حتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
فک کنم دهن لق نزدیک ترین باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يادمه يه بار ممد ميگفت ما گوشت زياد ميخوريمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد نويد پيرانا گفت بختياري هستين گفت اره (sm120)