هر کی میگه سایه و شهریار و مشیری از منزوی شاعر تر تشریف دارن جمع کنه از ایران بره ...
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کی میگه سایه و شهریار و مشیری از منزوی شاعر تر تشریف دارن جمع کنه از ایران بره ...
کس نگو بابا ..
هانی ، چرا فوک رو به ... تغییر دادی ...
کلا به جز دو سه تا سایت ، بقیه سانسور شده میزارن (اینی هم که گذاشتی سانسور می کنه)
کدوما نمیکنن؟من از موجو و مستر مووی میگیرم که نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اینو من می تونم بگم صد در صد بدون دستکاری کار می زاره ...
اکثرا یه دستی می برن تو کار ...
اینم دارم... ولی دارکو از moojo گرفتم.. مشکلی نداشت... صحنه منشوری زیاد داشت.. اکثرا دستکاری میکنن.. حتی بالاش مینویسن سانسور شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی به نعل ، یکی به میخ ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاوی این سایته رنگ اول گوگله خیلی هم سریع میذاره سانسور کجا بود گو میخوری شه فیلمیو سانسور کردن ..