مستر 90 دیگه خیلی شلوغش کرد... لباس و پیش بندو.....(sm2)من خیلی وقته بیخیالش شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مستر 90 دیگه خیلی شلوغش کرد... لباس و پیش بندو.....(sm2)من خیلی وقته بیخیالش شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یاد حرکت امیر افتادم به انگلیسی نوشت
رادیو جوان برو ببین یکی نگفته بده همه عالی و شاهکار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته کنندس باید هر روز میرفتی تمرین میدادی بازیکن بیش از 1000 شده بود قدرتشون از بس تمرین دادم(sm2) بعدش بی خیالش شدم الان نزدیک 5-6 ماه میشه که نرفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارس کاپ یه چیز دیگست !نقل قول:
مستر 90 بیشتر شوخیه !
فردا میرم ببینم چطوره(sm98) میترسم سایتش خراب بشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)تو اینستا نظر منفی دادم دهنمو سرویس کردن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو دهن این مشرک میزنم که بخواد به تیمم تعرض کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بازیکنای 35 سالت زن گرفتن الان باید نوه هاشونو تمرین بدی(sm2)نقل قول:
من برم شب خوش دوستای خوبم (sm10)(sm27)