بسم اله فوت فوت یوزر الی اون پایینه؟(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
بسم اله فوت فوت یوزر الی اون پایینه؟(sm77)
نیاز به توضیح اضافی نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا همه(sm127)
(sm27)
اهنگ محسن بد بود؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من یادم نمیاد یکی تو نظام باشه ملت بگن من سر در نمیارم خودش میدومنه داره چیکار میکنه !! همیشه ی خدا کلی نظر داشتن که طرف بلد نیستو من اگه بودم و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو قضیه ظریف تقریبا اکثرن این نظرو داشتن که خودش بهتر میدونه . از استاد دانشگاه بگیر تا...
این چیز کمی نیست
ولی خب بدبختی اینه که وقتی من میگم خوبی باید 100% باشی . حق نداری اشتباه کنی . اگه اشتباه کردی باقیه کاراتم پشم ...
امروزم مهدی یه حرکت دیگه زد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد بود و دوست داشتنی (sm120)از این کوچه بازاریانقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)چی ؟ چی شده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی امکاناتو این حرفا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]