یک خیابان در مادرید به اسم دی استفانو می شود(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یک خیابان در مادرید به اسم دی استفانو می شود(sm50)
بریم اذان (sm120)
کارواخال:”مادریدیسموهای متعصب نبود دی استفانو را حس می کنند”
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بازیکنان هر کدام چند کلمه بالای سر تابوت دی استفانو صحبت می کنند.
کاسیاس:” من در سال ۱۹۹۱وارد رئال شدم و او و کاماچو در آن زمان مربی بودند. با اطرافیانم در موردش زیاد صحبت می کردم اما در سالهای اخیر بیشتر او را شناختم. او واقعا دوست داشت که در مراسم های رسمی شرکت کند . یک شخصیت بی نظیر و نماد رئال مادرید بود.”
راموس:” این یک روز غمبار برای دنیای فوتبال است . او یک سمبل و الگو برای رئالی هاست. همیشه به او نزدیک بودم . بهترین لحظات زندگی ام را با او سهیم بودم. او کسی بود که پیراهنم را در زمان معارفه به من داد. به من گفت :”فراموش نکن که چه پیراهنی را می پوشی . هیچ چیز بزرگتر از این نیست.” بازی او را ندیدم اما کلیپ های زیادی را دیدم و لذت بردم. خیلی متواضع و صمیمی بود. بسیار متواضع و شوخ طبع بود. باید از تعصبش الگو بگیریم. گلم در دسیما با روحیه او به ثمر رسید.”
ناچو:” او یک الگو برای فداکاری و جنگندگی در این پیراهن بود. ا تفخاری است که هر روز در کنار او بودم. خیلی مهربان بود . به من گفت که برای رسیدن به رویایم سخت تلاش کنم.””.
کارواخال:” احساس درد و غم ندارم. دی استفانو یک مادریدیسموی خالص بود. همه مادریدیسموهای متعصب نبود او را حس می کنند . اوی خیلی صمیمی بود و مدت زمان زیادی را با او در والدببسا سپری کردم. مطمئنا به ما نیرو می داد.آن لحظه که به همراه او اولین سنگ شهرک ورزشی رئال را گذاشتم لحظه بسیار ویژه و پر معغنایی برای من بود. یکز از کلید های موفقیت او این بود که تیم را همیشه بالاتر از خود می دانست.”
مارادونا:”از شنیدن خبر فوت دی استفانو بی رمق شدم”
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگو ارماندو مارادونا به خانواده دی استفانو به خاطر فوت اسطوره فوتبال آرژانتین و رئال مادرید تسلیت گفت.
مارادونا که در یک برنامه تلویزیونی شرکت کرده بود، گفت:” او یک معلم بود، کسی که خیلی چیزها را به من یاد داد. به خانواده اش تسلیت می گویم.”
وی افزود:” پس از شنیدن این خبر غمناک کاملا بی رمق شدم. فوتبال یک بازیکن و یک شخصیت بسیار بزرگ را از دست داد.”
مارادونا ادامه داد:” او تنها بازیکنی بود که وقتی وارد یک رستوران در مادرید شد، همه تشویقش کردند. او یک پدیده بود.”
دبیرکل یوفا:”دی استفانو در زمانی که تلویزیون نبود، اسطوره شد”
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیانی اینفانیتو ، دبیر کل یوفا نیز خود را به تابوت الفردو دی استفانو در برنابئو رساند و تسلیت گفت.
وی گفت:” یوفا باید در این جا حاضر می بود. من به نمایندگی از پلاتینی و کل خانواده فوتبال می آمدم. کاری که دی استفانو برای چمپیونزلیگ و فوتبال کرد، بی نظیر است. در آن زمان تلویزیون نبود و این قدر او را می شناسیم و از او به عنوان اسطوره یاد می کنیم. مردم از یک فوتبالیست بی نظیر صحبت می کنند اما بسیاری از آنها بازی او را ندیده اند. بازیکن بی نظیری بود ، یک اسطوره ، یک الگو ، یک جنتلمن.”
امشب همه چیز تحت تاثیر فوت آلفردو خواهد بود
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامی دوباره (sm10)
طاعات وعبادات مقبول درگاه حق تعالی (sm10)
(sm120)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم مارو نمودی با این سلام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فینال آلمان -هلند (sm118)
اتفاقا فقط به خاطر شما سلام میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرژانتین (sm118) برزیل و آلمانش فرق نمیکنهنقل قول:
مسی انشالله فردا پاش میشکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همون پای شکسته جام رو میبره بالای سر (sm120)نقل قول:
زارت (sm120)نقل قول:
چه خلوته ؟
اصلا امروز عین جمعه بود همه جا (sm120)
نیلسون مهمان برنامه 2014(sm127)
دروازه بان لنگیا ؟ (sm120)نقل قول:
سلامی دوباره(sm10)
طاعات وعبادات مقبول درگاه حق تعالی(sm10)
کپی میکنی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام داداشم (sm10)
نقل قول:
تو هم مارو نمودی با این سلام(sm120)
اتفاقا برای نمودن شما سلام میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک سوال مهم : افرادی که آنلاین هستن چرا در بحث شرکت نمیکنن ؟(sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
با اختلاف مسخره ترین تیتر یک سایت ورزشی(sm120)
بعضیا تاپیکو باز کردن و بازگذاشتن یه جا دیگه مشغولن(sm120)نقل قول:
بعضیا کلا حال نمیکنن شرکت کنن(sm120)
بعضیا میان فضولی (sm120)
بعضیا هم رفتن الکی نشون میده پایین(sm120)
بعضیا هم هستن ولی خستن(sm120)
بعضیا هم تنبل هستن و از فراخی ما تحت رنج میبرن (sm120)نقل قول:
آرن رمزي، هافبک آرسنال: بازي در وقتهاي عادي و تلفشده 2 بر 2 شده و آلمان در پنالتيها برنده ميشود.(sm120)
ینی جادوگر هم نمیتونه اینطوری پیش بینی کنه(sm120)
(sm120)
قبل از اینکه تموم شه مهلت هزار دلیل میاری که نری بعد از اینکه مهلت تموم میشه مثل خر پشیمون میشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما ها هنوز ثبت نام نکردین ؟(sm120)نقل قول:
ای بترکی هی (sm120)
تموم شد مهلتش (sm120)نقل قول:
ثبت نام کردی؟نقل قول:
من رفتم ثبت نام کنم دیروز اصلا کارت 35 تومنی نبود(sm120)نقل قول:
کافو، مدافع سابق تيم ملي برزيل: يک فينال ديگر مانند سال 2002 پيش رو داريم. بازي فوقالعادهاي خواهد بود و اميدوارم مانند آن بازي، برزيل با نتيجه 2 بر صفر پيروز شود.(sm120)
خیلی به دفاع برزیل اطمینان داره(sm120)
(sm77)(sm2)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست ...(sm120)
باید می رفتی بانک و میگرفتی (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سایت سنجش باید میخریدی(sm29)نقل قول: