گوشه ی آسمون پر رنگین کمون
من مثل تاریکی تو مثل مهتاب ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
گوشه ی آسمون پر رنگین کمون
من مثل تاریکی تو مثل مهتاب ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm127)(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل دله کشف سپیده تو سفرهای ندیده
پر فواره یی رنگی از دو چشم تو چکیده ...
یه دنیا ممنون ... (sm176)
(sm2)(sm2) من میخوام از سریال و فیلم ببرمتون به یه فضای معنوی دیگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه همین 2 تا سریال باشه که مشکلی نیست .. هر چند به من ربطی نداره ولی در کل چون دیدم با توجه به پست هایی که خودت میدی بعضی وقتا اینو میگم که فیلم و سریال خیلی زیاد میبینی
حتی بعضی وقتا هم شده هی فیلم دانلود کنین حجم تون به فاک بره ازون فیلمم خوشتون نیاد . یعنی 24 ساعت از نت فقط بکوب فیلم و سریال .. اینجوریه که غیر طبیعی جلوه میکنه
نت که همش فیلم و سریال نیست میتونی استفاده های بهتری هم داشته باشی .. موزیک دانلود کن مطالب بگیر بخون . و ... (sm128)
برای اشترم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)سریال جدید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دراکولا اومد همش پولی شد .. :l
فک کنم سر آلبوم موزن بد ضربه ای بهش وارد شده .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)
جالبه ..