هنگ کردم واقعا اینجوری بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هنگ کردم واقعا اینجوری بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینمای ایران از اول سیاسی تشریف داشته و هنوز هم سیاسی تشریف داره ، هر چی که تو فیلم های ایرانی می بینی کاملا دیکته شده تشریف داره ،..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر قشنگن این فیلم های قبل انقلاب پر از امید و مردونگی و خوشبختی
میلاد چطوری می تونی با این سرعت هم تل پیام بدی هم اینجا(sm54)
تنها برتریه فیلمای قبل از انقلاب همینه که فیلما قهرمان داشتن.
کاش میشد این فیلم ها رو جمع کرد و تبدیل خوب زد full hd(sm50)
همه چی داشتن داستانی قشنگ بازیگرانی قوینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این من نیست ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای قافله ست ...
آخ که قدیم قشنگ بود هر روزش یک رنگ بود(sm81)
کاش می شد مُرد ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل راه رفتن ،
خرید کردن ،
...
..
.