لازم به ذکر است که هیت مکتب الحسین حمید علیمی که از 1 تا 10 محرم در اصفهان برگزار میشود برای راحت خواندن حمید علیمی و راحت عزاداری کردن مردم فیلم برداری نمیشود
نمایش نسخه قابل چاپ
لازم به ذکر است که هیت مکتب الحسین حمید علیمی که از 1 تا 10 محرم در اصفهان برگزار میشود برای راحت خواندن حمید علیمی و راحت عزاداری کردن مردم فیلم برداری نمیشود
لینک از سایت های دیگه نذارین(sm172)اولشم گفتم یا نذار یا اپلود بوی اپلودش کن بدون تگ بعد بذار
حالا حرص نخور شب آپ میکنم بدون تگ میزارم(sm172)مهم نییت هنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاکش کن همون شب بذار
شب هفتم هیات رایه العباس (ع) - رزمندگان شمیرانات(چیذر)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب ششم مجتمع فرهنگی مذهبی ریحانة الحسین(ع)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm184)
از دیشب فیلمبرداری شروع شد ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از امشب هم قرار بود سی دی های صوتی شب های اول تا چهارم پخش بشه ---
ولی بارون زیاد فکر کنم مانع شد ---
شب ششم هیئت خادم الرضا علیه السلام قم
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]