نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت به شما , دقیقا همینطوره
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت به شما , دقیقا همینطوره
بازم ی نظرسنجی آب دوغی دیگر.
الان میشه بگی چرامثلا چاوشی دوتا داره یگانه یکی داره؟
یا مثلا آقای ف.ف.چرا هستن؟ایشون خیلی ساده میخونند اسم آلبومشون هم مشخصه.فقط مال خودشون بوده شخصی بوده
لطفا تصحیح بکنید.
درود ,نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن یگانه از سال 90 تا 93 فقط یک آلبوم داشته چاووشی هم چون سه تا آلبوم داشته و هر سه بهترین سال شدن مجبور شدیم دو تا آلبوم ازش بزاریم .
جناب فرزاد فرزین هم کاندیدای بهترین آلبوم از نظر کارشناسا در موسیقی ما شد اون وقت تو تاییدش نمیکنی ؟
در ضمن سعی کنید در نظرهاتون زین بعد از ادبیات بهتری استفاده کنید تا مثل جملات بالا قهوه ایت نکنم .
با تشکر
چرا اسمي از مجيد خراطها نيسسسسسسسسسسسسسسسسس
جناب خراطها آلبومشون حرفی برای گفتن نداشت آلبوم های غیرمجازشون قوی تر بود .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ya3er [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باد سلطان داره میفته جلو
(sm2)... ایول. (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قبلا ها محسن یگانه زیاد گوش میکردم. صداش دلنشین بود. از وقتی دماغشو عمل کرد رید به صدای خودش. اگه من جات بودم حتی اسمشو حتی نمینوشتم (sm59)
آپ آپ آپ آپ
آپ آپ آ|
برو بچتو گوش بده