ترک عادت آره(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ترک عادت آره(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که ازین چرت وپرتا دانلود نمیکنم (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن
همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن
کمکی بود در خدمتمتتونم
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
فک کنم امضات دیگه ماندگار شد (sm2)
اشتباه تگ زدی آنالیز گر اصلی اینجاست (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)(s m89)(sm89)(sm89)(sm89)نقل قول:
اقا ببخشید شما رو اشتباهی تگ کردم معذرت یه استادی داریم اینجا همه بهش ارادت داریم با شما اشتباه گرفتیم به دلیل تشابه نام کاربرینقل قول:
دوستان کسی گرفته البوم رو.
خوبه یا خیر؟
اگه خوبه که بعید میدونم بگید بگیرم
تو بیا اینو بگیر دستت(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سر شرکت پخش آلبوم هنوز نرسیده اینجا(sm27)
از پوستر آلبوم معلومه که آلبوم ریده شده (sm2)