چهره ما نباید در رسانه ها باشخهههه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجی هم خودتی (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
چهره ما نباید در رسانه ها باشخهههه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجی هم خودتی (sm70)
اگه راست میگی خودت بیار عکستو نشون بده تو منم نشون بدم یالا (sm51)نقل قول:
قبلا نشون دادم که(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه چی میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کلا ذهنیته منفی داری نسبت به این کلمه؟(sm2)
آقا من باید برم ، اگه کسی عکس گذاشت یه نسخه از عکس خودش را برای من پ خ کنه ، من دیگه نیستمک فهلا تا شب (sm19)
مسخره بازی در نیار عکستو بیار پیام خ بفرست تا منم بفرستم صادقم فرستاد برامنقل قول:
دیگه هم بخوای نازبکنی دهنت سرویس میشه
صادق که گفت متولد 1992 هس منم 1990 . هادی و خطر شما بگید (sm120)
March 1990 (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسنم بات هر کی دوست داره عکسشو پیام خصوصی بفرسته تا منم بفرستم (sm51)
بزقوش هستم بزقوش جایه که زندگی میکنم
يعني اسمت بزه،فاميليتم قوش،اسمه دهاتتونم بزقوشه؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]