عزیزم اولین نوشتته اینجو خشنی چرا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط alipeskhal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا قرار داده میشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم اولین نوشتته اینجو خشنی چرا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط alipeskhal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا قرار داده میشه ..
خب چس مغز الان خودت فلک ریپ کردی حجمش یه کم از اون چیزه تخیلی که ریپ کردی کمتر شده بعد ادعا میکنی فلک حجمش بیشتر و بیتریت بیشتر و بیخودی داره!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فازت چیه ناموسن؟ (sm30)
عزيزمي
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این بازه حجمی m4a نزدیک 100 تا ریتش بالاتره و بهتره ..
بلی اگه فلک بذارم میتونم 24 بیت بذارم رو 19 تا هر آلبوم 1 گیگ حجم پیدا کنه ..
(sm70) تو هنو نمیدونی m4a بیتریت بالاترم داره بعد واس من تف میدی ..
عباس کنترل پنل (sm111)
برا من فرقی نداره هر چی میخواین تا شب بگین ..
فلک - ویو - m4a و هر چی دیگه ..
میتونم ایمیج آلبومو یدم ..
از اونجایی که اون بابا امرو گفت تو گوشیم نمیاد m4a و شاید کسایی باشن که نتونن تو گوشی اجرا کنن ..
همون فلک قرار داده میشه ..
EZ.CD.Audio.Converter نرم افزار خوبیه فلک ریپ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین حجم رو داره حالا یه خورده کمتر یا بیشتر
خب دیگه فلک هم تنظیمات خودش رو داره 32 بیت هم داره (sm70)نقل قول:
آره چون من فرمت بهتر رو ول نمیکنم برم بچسبم به پست تر (sm2)
هر رقمه حساب کنی هیچجوره این فرمت از لحاظ کیفیت قابل قیاس با فلک نیست
الان سایت هست داره آلبوم های قدیمی و جدید خارجی رو با کیفیت 24 بیت فلک با 96khz میفروشه اگه این فرمت تخیلی از فلک بهتر بود اینکارو نمیکرد (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]