ویرایش شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ویرایش شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا مهاجرت میکنم بهش
کدوم رو دقیقاً گفتی ؟ من پست تو و صادق رو ویرایش کردم نقل گرفته بودم (sm2)نقل قول:
توکلت به خدا باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرت با سیدالشهدانقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اومد در رید (sm2)
ن بابا خودش میدونه شوخی میکنیم(sm51) فقط اون زیر لبیه که عباس دیوث گفت شوخی کردیما (sm2) وگرنه امیر هفته ای هر کی بخواد سریع براش عوض میکنه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دفعه امیر غضب میکنه تیریپ سارا بر میداره برای تعویض یوزر 4000 تا ارسال کم میکنه تا دیگه صادق سوء استفاده نکنه (sm2)نقل قول:
ن بابا همون که گفتم تاپیک چقدر منحرف شده تو اومدی نقل گرفتی گفتم اونو پاک کن که پاکم کردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها (sm2)نقل قول: