-
فن*پرسي کاپيتان هلند در جام جهاني 2014
لوئيز فن*خال، سرمربي تيم ملي هلند که گفته مي*شود به زودي سرمربي منچستريونايتد مي*شود، اعلام کرد روبين فن*پرسي را به عنوان کاپيتان تيمش در جام جهاني 2014 برزيل انتخاب کرده است.
فن*پرسي در 18 ماه گذشته و در مرحله انتخابي جام جهاني بازوبند کاپيتاني تيم ملي هلند را به بازو مي*بست و طبق اعلام فن*خال اين بازيکن در برزيل هم نقش فرمانده نارنجي*پوشان را در زمين بازي ايفا خواهد کرد.
فن*خال اظهار داشت: فن*پرسي کاپيتان من است. او بهترين گلزن تيم من است و در يک و سال نيم گذشته زير نظر من بازي کرده* است. او بهترين گلزن تاريخ تيم ملي هلند شده است، ضمن اينکه فوتبالي فوق*العاده را ارائه مي*کند و با اينکه زمان زيادي از بازگشت او از دوره ريکاوري* نمي*گذرد، گل*هاي فوق*العاده و باورنکردني به ثمر مي*رساند.
فن*خال با اشاره به بازي دوستانه اخير تيمش برابر اکوادور که با تساوي يک بر يک خاتمه يافت، افزود: من از عملکرد فن پرسي در آن بازي راضي بودم و به نظرم در آن بازي نقش يک کاپيتان را به خوبي ايفا کرد. نه من بلکه هر مربي ديگري که بازيکناني با صفات فن*پرسي داشته باشد، او را به عنوان کاپيتان تيمش انتخاب مي*کند.
تيم ملي هلند در جام جهاني 2014 در گروه دوم اين رقابت*ها با تيم*هاي ملي اسپانيا، شيلي و استراليا رقابت خواهد کرد.
-
باقري: نسبت به سال 98 تيم ملي بهتري داريم
به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، کريم باقري گفت: براي شروع مربيگري ترديد داشتم و در اين فصل ديدم چه کار سختي است، براي اينکه تاثيرگذار باشم بايد در دوره*هاي مختلف شرکت کنم. فصلي که گذشت براي من تجربه خوبي بود تا مربيگري را تجربه کنم. در ابتدا مطمئن نبودم که بخواهم وارد اين عرصه بشوم اما بد هم نبود. در اين يک فصل تجربه کردم که اينکار چه قدر سخت و سنگين است.
وي درباره اينکه در گذشته همواره از ورود به عرصه مربيگري اباء داشت، ادامه داد: در ابتدا براي اين کار اشتياق نداشتم. آمدم تا از نزديک با اين عرصه برخورد داشته باشم. در طول فصل اتفاقات خوب و بد و لحظات تلخ و شيرين زيادي را تجربه کردم. به اين نتيجه رسيدم عرصه سخت و بسيار پر مسئوليتي است. فشارهاي آن به کلي با دوران بازيگري متفاوت است و هر کسي نمي*تواند موفق باشد.
کاپيتان پيشين سرخپوشان درباره اينکه آيا با توجه به تجربه*اي که داشت، تصميم به ادامه فعاليت در اين عرصه دارد يا نه، خاطرنشان کرد: با توجه به تجربه*اي که پشت سر گذاشتم به اين نتيجه رسيدم که براي ادامه کار مربيگري بايد دانش داشته باشي، براي اينکه تاثير*گذار باشم بايد در کلاس*هاي متعدد شرکت کنم. درباره فصل آينده فعلا صحبت نکرده*ايم. آقاي رحيمي را يکبار ديده*ام و درباره مسائل گوناگون صحبت کرديم و يک بار هم گفتگوي تلفني داشتيم.
باقري درباره تيم ملي و بازي*هاي جام جهاني گفت: هر دوره جام جهاني مشکلات خاص خود را دارد. آرژانتين هم تيم بزرگي است و ارزش*هاي خاص خود را دارد ولي نبايد فقط آنها را بالا و خودمان را پائين ببريم.
وي در پايان خاطرنشان کرد: هميشه از تيم جام جهاني 98 صحبت مي*شود ولي من فکر مي*کنم اين تيم از جهات مختلفي بهتر است. لژيونرهاي بيشتري در اين تيم هستند و تعداد بازيکنان ملي*پوش که تعداد بازي*هاي ملي زيادي دارند بيشتر است. به نظرم بايد متناسب با شرايط، توقع داشته باشيم.
-
فهرست نهايي تيم ملي يونان در جام جهاني
فرناندو سانتوس، سرمربي تيم ملي يونان فهرست نهايي شاگردان خود را که امسال در جام جهاني حضور خواهند داشت، اعلام کرد که در اين فهرست نام جورجيوس ساماراس، مهاجم تيم سلتيک اسکاتلند* دارنده بيشترين بازي ملي در يونان هم ديده مي*شود.
علاوه بر ساماراس، نام کوستاس ميتروغلو، هم*تيمي اشکان دژاگه در تيم فولام انگليس هم در فهرست 23 نفره سانتوس گنجانده شده است. جورجوس کاراگونيس، هافبک تيم فولام، سوکراتيس پاپاستاتوپولوس، مدافع بورسيا دورتموند و واسيليس توروسيديس از تيم رم ديگر بازيکنان کهنه*کاري هستند که در فهرست نهايي تيم ملي يونان حضور دارند.
در زير فهرست کامل 23 بازيکن تيم ملي يونان که در مرحله گروهي جام جهاني 2014 با تيم*هاي ساحل عاج، کلمبيا و ژاپن همگروه است را مشاهده مي**کنيد:
دروازه*بانان: پاناجلوتيس گليکوس (پائوک)، استفانو کاپينو (پاناتينايکوس) و اورستيس کارنزيس (گرانادا)
مدافعان: خوسه هولباس، جيانيس مانياتيس و کوستاس مانولاس (همه از المپياکوس)، سوکراتيس پاپاستاتوپولوس (بورسيا دورتموند)، واسيليس توروسيديس (رم)، جورجيوس تزولاس (پائوک)، لوکاس وينترا (لوانته) و ونجليس موراس (ورونا)
هافبک*ها: لازاروس کريستودولوپولوس (بولونيا)، ايوانيس فتفات زيديس (جنوا)، جورجيوس کاراگونيس (فولام)، کوستاس کاتسورانيس (پائوک)، پاناجيوتيس کونه (بولونيا)، آندرياس ساماريس (المپياکوس)، پاناجيوتيس تاچتسيديس (تورينو) و الکساندر تزيوليس (کايسري*اسپور)
مهاجمان: تئوفانيس جيکاس (قونيه*اسپور)، کوستاس ميتروغلو (فولام)، ديميتريس سالپينگيديس (پائوک) و جورجيوس سامارس (سلتيک)
-
پولادي: هنوز به آمادگي کامل نرسيده*ايم
به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي فدارسيون فوتبال، مهرداد پولادي درباره بازي ايران مقابل بلاروس گفت: خدا رو شکر بازي خوبي را انجام داديم. در شرايط بدنسازي هستيم و هنوز به آمادگي کامل نرسيده ايم. فشار زيادي روي بازيکنان بود. غير از 15 دقيقه اول بازي، بازي خوبي را انجام داديم و اگر از موقعيت هايمان بهتر استفاده مي کرديم مي توانستيم راحت پيروز اين ميدان باشيم.
پولادي در ادامه گفت: بلاروس يک تيم اروپايي و قدرتي است و مقابل ما خوب بازي کرد. شرايط تيم ملي در حال حاضر خوب است و کم کم بهتر هم مي شويم. فکر مي کنم اگر از تمرينات بدنسازي خارج شويم آماده تر شده و به هماهنگي لازم مي رسيم.
بازيکن تيم ملي در پايان گفت: تمرينات فشرده بدنسازي که در اروي آفريقاي جنوبي انجام داديم در نيمه اول اين بازي تاثير گذار بود، اما هر چه زمان بازي بيشتر مي گذشت توانستيم با حفظ توپ بهتر بازي کنيم و اگر از موقعيت هايي که برايمان در اين بازي مهيا شد بهتر استفاده مي کرديم مي توانستيم تيم بلاروس را ببريم.
-
-
دوست داشتنی ها روی نیمکت ذخیره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
آی اسپورت - لئو مسی و خاویر ماسچرانو روز دوشنبه 26 می به تیم ملی آرژانتین ملحق خواهند شد تا خود را برای حضور در جام جهانی اماده کنند. محل تمرینات تیم ملی آرژانتین در Ezezia بوینس آیرس خواهد بود.
این در حالی است که باقی بازیکنان کمی زودتر به اردوی تیم ملی ملحق می شوند. در محل تمرینات تیم ملی از گروهی از بازیکنان جوان و بااستعداد تیم جوانان آرژانتین به عنوان تیم تمرینی در مقابل مسی و یارانش استفاده خواهد شد.
جیووانی سیمئونه فرزند ارشد چولو سیمئونه که هم اکنون عضو تیم ریورپلاته است و دیشب با این تیم به قهرمانی لیگ آرژانتین نیز دست یافت نیز در این تیم حضور داد.
مسلما حضور ال چولوی کوچک در تمرینات تیم ملی آرژانتین می تواند جالب توجه باشد.
آرژانتینی ها روز 4 ژوئن و 7 ژوئن دو بازی دوستانه مقابل ترینیداد و اسلوونی انجام خواهند داد و سپس روز 8 ژوئن وارد برزیل شده تا در بل اوریزونته کمپ باشگاه اتلتیکو مینیرو باشگاه کنونی رونالدینیو مستقر شوند.
اولین بازی مسی و یارانش نیز 15 زوئن در ریو مقابل بوسنی خواهد بود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
جهان چشم انتظار جام جهانی برزیل...
عکسش عالیه
-
کلاس یان هونتلار که خود را آماده حضور در بزرگترین تورنمنت فوتبال دنیا می کند، در مصاحبه با وب سایت فیفا، از وضعیت خودش و تیم ملی هلند گفت:
"امیدوارم تا بیشترین حد ممکن بازی کنم. مشخصا رابین فن پرسی انتخاب اول در پست مهاجم خواهد بود اما من دلیلی نمی بینیم که لزوما یکی از ما دو نفر در زمین باشد. برای مثال، تیم ما به خوبی می تواند به گونه ای تغییر روش دهد که با دو مهاجم بازی کنیم."
"شکست در فینال جام جهانی 2010، یک نا امیدی بزرگ بود. واضح است که ما می خواستیم قهرمان جهان شویم اما در حال حاضر، ما باید تورنمنت تابستانی پیش رو را هدف قرار دهیم. هر اتفاقی در فوتبال ممکن است و هر بازی، سختی های خاص خودش را دارد. ما باید صد در صد بر جام جهانی 2014 تمرکز کنیم و نگاهی به اتفاقات آفریقای جنوبی نداشته باشیم."
"بازی های هیجان انگیزی در پیش است. اسپانیا بسیار قدرتمند است و شیلی می تواند گربه سیاه هر تیمی باشد. آنها در جام جهانی 2010 در برابر اسپانیا بازی کردند و به خوبی نشان دادند که چه قدرتی دارند. همچنین، ما نباید استرالیا را دست کم بگیریم. در هر صورت، من به شدت مشتاقم که ببینم چه تیمهایی از این گروه صعود می کنند. البته که من به تیم ملی کشورم ایمان دارم و قانع شدم که می توانیم از گروه خود بالا رویم."
"ما در ترکیب خود از بازیکنان با تجربه ای بهره می بریم که در بهترین تیم های اروپایی بازی می کنند. همچنین وجود استعدادهای جوان در لیست تیم، می تواند پوئن مثبت دیگری قلمداد شود. فکر می کنم ادغام تجربه و جوانی می تواند منجر به صعود تیم ما به دور حذفی شود."
"برزیل و آرژانتین مدعیان اصلی جام محسوب می شوند. هر دو تیم قوی اند و از بازیکنان موثری بهره می برند. بعلاوه، آنها نیاز ندارند تا بازیکنان خود را با آب و هوای آمریکای لاتین وقف دهند! در آن سوی قضیه، یک تیم اروپایی باید خود را با جو موجود سازگار کند و همین مسئله می تواند بر عملکرد یک تیم تاثیر منفی بگذارد."
"هدف من در درجه اول این است که بهترین نمایش هایم را در جام جهانی نشان دهم. امیدوارم تیمم توانایی های خود را به خوبی در زمین نشان دهد و پیروز هر بازی باشد. و البته سناریوی ایده آل بازگشت به خانه با کاپ قهرمانی جهان می تواند باشد اما این مهم است که در آغاز به صعود از گروه فکر کنیم."
-
لیست نهایی تیم ملی پرتغال برای جام جهانی
آی اسپورت – پائولو بنتو سرمربی تیم ملی پرتغال، لیست نهایی خود برای جام جهانی را اعلام کرد. در این لیست نامی از ریکاردو کوارسما مهاجم آینده دار پورتو دیده نمی شود.
این مهاجم با عملکرد چشمگیرش پورتو را به قهرمانی در رقابت های لیگ پرتغال رسانده بود.
در این لیست نام بازیکنانی مانند آنتونی لوپس (دروازه بان لیون)، رولاندو (مدافع اینتر)، آندره گومز (بنفیکا)، ژائو ماریو (ویتوریا گیمارش) و ایوان کاوالرو (بنفیکا) دیده نمی شود.
تیم ملی پرتغال باید در روز 15 ژوئن در اولین دیدار مرحله ی گروهی به مصاف آلمان برود.آن ها در مسیر جام جهانی، بازی های دوستانه ای را با تیم های مکزیک و ایرلند برگزار خواهند کرد.
لیست نهایی پرتغال از این قرار است:
دروازه بانان:
بتو، ادواردو، روی پاتریسیو
مدافعان:
آندره آلمیدا، برونو آلوس، فابیو کوئنترائو، ژائو پریرا، نتو، پپه، ریکاردو کاستا
هافبک ها:
ژائو موتینیو، میگل ولوسو، رائول میرلش، روبن آموریم، ویلیام کاروالیو، رافا
مهاجمان:
کریستیانو رونالدو، ادر، هلدر پوستیگا، هوگو آلمیدا، نانی، سیلوستره وارلا، ویرینیا