جوونی هم بهاری بود بگذشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ما یک اعتباری بود بگذشت
جوانی-منوچهرسخایی
نمایش نسخه قابل چاپ
جوونی هم بهاری بود بگذشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ما یک اعتباری بود بگذشت
جوانی-منوچهرسخایی
واویلا لیلینقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست دارم خیلی
آغاسی-واویلا لیلی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن:به نظرم بعضی از آهنگای تابلو دیگه معرفی نمیخواد.
موافقم ولی هدف این بوده که بعضیا وقتی کم میارن از شکمشون یا غزلهای حافظ و سعدی یه چی مینوشتن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل اینجوری اهنگشو معرفی کنن دستشون یه کم بسته شه (sm70)
خواستم بهت چیزی نگم تا با نگام خواهش کنم
درها رو بستم روت تا احساس آرامش کنم
شادمهر - انتخاب
روزای سخت نبودن با تو خلا امیدو تجربه کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داغ دلم که بی تو تازه میشد هم نفسم شد سایه ی سردم
سکوت-یگانه
فایده نداره اشک و گریه زارینقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خودتو میخوام نه یادگاری
شادمهر - پاپکرن
زمونه عمر مارو میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادر از برادرش سیره
برادر-علیزاده
نقل قول:
سالها دل طلب جام جم از ما میکرد
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
داریوش - جام جم
طوفان گرفت و چه ساده شکستینقل قول:
اما چشاتو رو بغضم نبستی
عمرم گذشت و هوز که هنوزه
سلطان قلبم تو هستی تو هستی
عارف - طوفان
ضربان قلب من با صدای قلب تو میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضربان قلب تو ضربان قلب منه
بنیامین - صدای قلب تو
ضیافت های عاشق را خوشا بخشش،خوشا ایثار. خوشا پیدا شدن در عشق،برایِ گُم شدن در یارنقل قول:
داریوش - فریاد زیر آب