من که گوش ندادم ولی میدونم چی میگی(sm120) تکرار و تکرار و تکرارنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که گوش ندادم ولی میدونم چی میگی(sm120) تکرار و تکرار و تکرارنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کنم اکثر خانوم ها از جنس صداش خوششون بیاد (sm148)نقل قول:
مگه نه؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا اخه احساسي خوندنم حدي داره اولش جذابيت داشت ديگه تكرارش به محبوبيتش لطمه ميزنه هيچ تغييري مگه ميشه ؟(sm172) بدبختي سبكشم تغيير نميده شده حميد عسكري كما 1 كما 2 كما 3 منتها اين فرقش تو اسم آلبوماشه اَه (sm1)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم به شخصه واقعا صداشو دوست داشتم ولي وقتي دهن باز ميكنه ميبينم مشابهشو 3 روز پيش گوش دادم ميخوره تو ذوقم خب (sm25)
ایده جدید ندارننقل قول:
موسیقی داخل داره به فنا میره
محسن (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوراک دوران نامزدیه (sm59)نقل قول:
خدا قسمت کنه (sm100)
معلومه شما زیاد آهنگاشو گوش می دید
انصافا آلبومش خوب بود و 3 تا تراک عالی داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصیت قهوه پارو
با بقیه حال نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا خيلي حتي كنسرتش رفتم ولي الان اصلا با آهنگاش نميتونم ارتباط برقرار كنم همش صداتو مليح كني كه نشد استعداد خوانندگي (sm172)
خدا رو شکر وضعیت موسیقی داخل و خارج سرجمع بهتر از سینماسنقل قول: