احسان تو هم خوب ما رو سر کار گذاشتیا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نبود که (sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان تو هم خوب ما رو سر کار گذاشتیا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نبود که (sm142)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به پس همیشه تا حالا الکی تعریف و تمجدید میکردی من فکر میکردم خوشت میامده صادق (sm35)(sm35)
خواهش میشه ...(sm19)(sm174)
1. قبلنا دلرا آپلود میکردم ولی دیگه به کاربرای معمولیش اجازه آپ رایگان نمیده مجبور شدم بیام اپلود بوی چون همگانی تره و خیلیا ازش استفاده میکنن.جای بهتری اگر هست که رایگان باشه پیشنهاد بده (sm120)
2. اتفاقا موزیک ویدئوهای ترکی تو محیط جنگل زیاد داریم (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اتفاقا باعث شد بازدید تاپیک بره بالا (sm17)
اع اینم نبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیداش میکنم شک نکن (sm120) به من میگفتن اسی پیله (sm2)
به هر صورتی که شده پیداش میکنم حتی اگه تمام آهنگای دو سال اخیر رو گوش کنم (sm2)
من که چشم آب نمیخوره (sm120)نقل قول:
فکر نکنم اصلا ایرانیا کاورش کرده باشن (sm2)
رو این ملودی خیلی سخت میشه شعر فارسی گذاشت (sm120)
شک ندارم که شنیدم ... اتفاقاً ایرانی هم هست (sm120) حتی یک درصد هم احتمال اینکه اشتباه کنم وجود نداره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه اگه این آهنگو قبلاً گوش داده بودم ممکن بود اشتباه کنم ... ولی همون بار اول که گوش دادم خیلی آشنا اومد سریع گفتم کاور ...
با توجه به اینکه آهنگ مال 2017 هستش پس باید تو دو سال اخیر کاور شده باشه ... حالا لس آنجلسی یا داخلی ... حتی شک کردم این آهنگو از تلفیزیون ج ا گوش داده باشم یعنی در این حد ...
به من اطمینان داشته باش (sm120) بگرد پیدا میکنی (sm2)
زیر سایتیم(sm134) گرفتار کار و بدبختی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اتفاقا با رباته مشکلی ندارم آخه پارتیم کلفته زود تیک میخوره(sm120)
نه این چه حرفیه من قبلا هم خوشم میومد ولی الان بیشتر به دلم نشست(sm59)نقل قول:
1. ترین بیت آپ کن یا پیکو فایل یا هر جا فقط آپلود گوه نباشه(sm178)
2. پس ایول به ترکا(sm120)