من ضبطش کردم ولی سرعت آپلودم پایینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تا چند روز دیگه یوتیوب طپش نذاشت آپلودش میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
من ضبطش کردم ولی سرعت آپلودم پایینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تا چند روز دیگه یوتیوب طپش نذاشت آپلودش میکنم
یویتیوب آپلود نکردند
سلام
ببخشید شبکه بی بی سی فارسی امسال برنامه نوروزی نداشت؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزودی
سپاس فراوان.........(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها کسی برنامه نوروزی شبکه itn 99 رو ضبط کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها ، میتونید اون تیکه سحر که با هایده میخونه تو منوتو رو جدا کنید بزارید اینجا نمیخوام کل منوتو رو دانلود کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alirezatajdr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]