سیامک خیلی آب نیاورد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
سیامک خیلی آب نیاورد ..
(sm77)
هووووی با تو نبودم که.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتو میگم اولین کلیک میکنی یه صفحه باز میشه میگم.(sm178)
دیگه از خستگی هام خسته شدم ... (sm172)
برخی رسانهها نوشتند آلبوم محسن چاوشی 20آبان منتشر خواهد شد. خبری که تهیه کننده این اثر تکذیب میکند. هادی حسینی درباره تاریخ انتشار آلبوم «بینام» به «ایران» میگوید: «قرار نیست آلبوم 20 آبان منتشر شود. ما هنوز نتوانستهایم مجوزهای شورای موسیقی و کتابخانه ملی را دریافت کنیم. ضمن اینکه طبق شنیدهها قرار است 19 آبان آلبوم مشترک علیرضا قربانی و همایون شجریان منتشر شود که به لحاظ حرفهای انتشار همزمان دو آلبوم در بازار موسیقی کار درستی نیست. علاوه بر این ما عجلهای برای انتشار آلبوم نداریم و ترجیح میدهیم همه چیز در آرامش و در موعد درست و مقررش اتفاق بیفتد و حتماً پس از صدور مجوزهای ذکر شده، تاریخ انتشار را از طریق مجاری رسمی اعلام خواهیم کرد.»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
طرف در شومنی یه سور زده به اوس فرشباف (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر افسانه چشم هایت ..
من جواب همون سوالایی شدم که هیچ کی بهش جواب منطقی نداد (sm172)
(sm50)
شدم اهل نا اهلی
وقتی به اراده بی ظرفیتم
دود تو دست بچه ها چسبید
دادمش تو یادمه
دیدم ا دوست دارمش دوزاریم همونجا افتاد
این صاحب هرچی پول خورد دارمه فازشو داشتیم بزرگ شدیم
این گهو بدیم تو فوت کنیم الکی الکی سیگاری شدم
من اصلا به این حرفا نمیخورد گروه خونیم
یه نخ شد دو نخ دو نخ شد پاکت
اونکه سیگار همیشه لا انگشتاشه
تا صبح تو خیابونا وقت کش تا شب
دیدم همه دوستای ناباب دوستاشم
همونجا تموم شد دیگه از هرچی روم نمیشد روم شد
هرچی بغض بود تو گلوی مامان خشو خلط گلوم شد
شدم پا کار بی ننه بابا پاتوق میکردیم دم کانالا ته رو چالا
خلافشون زیر سطل آشغالا گل کشیدم
ترک خوردم حاجی گفتم اصلا مردم حاجی
از فردا هرچی گل کشیدم ده برابرش تو دلم گل پلاسید
هر رو اخلاقم عن تر قبل مورچه داد میکشید میرفتم عقب
لب و لچه خشک من کف دهنم خودم فوتی و یه صف لش بغلم
حالم خوب نبود هیچی جز فیله گلام تو جیب نبود
هی دادم تو نگه داشتم سوخت گلوم چند ماه گذشت تو تنم گوشت نموند
من مونده بودم و فسی دیگه منو نمیشناخت تو خونه کسی
مامان دید هر روز چشام کاسه خونه چزید بابام فهمید همه سرش شد موی سفید
تو دنیا گم شدم اتاقم تاریکه هی سرد و سرد شدم تنها تو کوچه ها حالم خوب نیستش
سگ نگاه نمیکرد منو یقه همه تی شرتام سفیدک زدو
لنگ چس تومن بودم اما فقط شنیدم از رفیقام نه و
وام گرفتم به زور از یه جا اونم باختم و شدم بدهکار ترو
خودم رو گره هام یه گره باز ترو بستم رو خودم تو اتاق درو
فقط مثل مرد گریه میکردم دیدم دنبال ادامه تو پیکا میکردم
تو اتاق خودم گم میشدمو صبح تو تخت خودمو پیدا میکردم
هیچی معنی نداشت برام اما هنو مامان غذا میذاشت برام
وقتی آبجی میومد میگفت داداش سلام
چرا نمیکشتنم این زیاده رویا چرا نمیمردم من
پیش هر دکتری بگی بردنم اما باز من یه جوری گه زدم
یه مدت بودم دو سه ماه با این نسخه های روانی و قرصای آبی
یه ذره خوش بودم دوباره تا دوباره افتادم تو دوباره کاری
ده برابر از قبل بدتر برا تو آشغالی دستم دست زد
ضد افسردگی افسردم کرد فکرم از فکرم در رفت
لعنت به این الکل تلخ تف به پودر سفید و سرگل سبز
میگن همه چیو باید تجربه کنی همه چیو نباید تجربه کرد
(sm50) شایع
من این همه شیدایی
دارم ز لب جامی
در بزم تو ای ساقی
پیمانه چنین باید ... (sm172)(sm81)
کراش ...
همین و بس ...
می خوام ...(sm27)
علیپور (sm2)
خدا کنه محسن موزیک بده این آهنگای لو رفته بدک نبود
چه چیپ زدنی بود اخه اون موقع (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف با ی سرعتی میاد.. یهو دم توپ ی مکث کوتاه میکنه دروازه بانو گول میزنه دوازه بان ولو میشه بعد چیپ میزنه... این قدم زنان اومد زرتی چیپ زد یارو کونشم تکون نداد از تو دروازه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین جوکر (sm50)
بوستگتس (sm2)
بهنام بانی این ترکشو خوب جمع کرده
(sm50)
El Fatra Elly Fatet .04 - هشام عباس
(sm50)
تنظیم (sm118)
فک نکنم هرچیم قیمتش باشه از خونه گرون تر در بیاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه مستاجرها خوبه(sm59)نقل قول:
گ.... ییده شدیم تا یه پست بذاریم
- شما مجوز لازم برای انجام این عملیات را ندارید.لطفا" صفحه را مجددا" اجرا کرده , وارد سایت شوید سپس دوباره سعی کنید.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با بیل جمع کرده ، دسته بیل هم غیب کرده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهت قول میدم 2 چرا نمیاد ...
ترانه های تکراری و بچه گونه
موسیقی ، در حد مطرب های مجالس عروسی اونم در دورافتاده ترین مناطق ...
صدا ها کاملا بی روح و بی احساس ، بدون کوچکترین تکنیک ...
فکر دیگه ای به سرت میزنه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا فکر چی باشه و فاکر کی باشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
سلام در به در دنبال قسمت ۷ تا ۱۰ مانکنم تورو خداااا کی داره لینکشوووو
گفت همتااااا و تموم (sm74)