اولی که خاطره انگیز هست (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومی موسیقی محلی کجاس؟ (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
اولی که خاطره انگیز هست (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومی موسیقی محلی کجاس؟ (sm10)
زنده باشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm32)
من موقع درس خوندن یادداشت برمیدارم خودش یه جزوه دیگه میشه بعد اونو میبرم همراهم جزوه اصلی میمونه خونه... پس از آزمونم با خیال راحت حرصمُ سرش خالی میکنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: اگه اون درس نندازتمون واسه تابستون امروز اخرین امتحانم بود (sm120)
سلام دوستان من تقریباً 2 هفته نت نداشتم (sm50) نتونستم بیام باران!
کوکام مُنِه با ای کوسه ها درگیر نکن گُنا دارن نسل ـشونُ مث داییناسورا منقرض کنُم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی کن با لهجه ابادانی(sm127) بخونی (sm70)
تازه خرابیشونم زیادِ من امارشونو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوسیدمت ، بوسیدمت ، بوسیدمت از دور (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس خان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه درسی هس نوید خاااان؟ (sm2)
خوش اومدی عباس جان ، جایت بسی خالی بود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن کلا ترم اخر خر است (sm178) تو بگو اگه حسش اومد 10دِیقه درس بخونی (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
د.ولتنگت شده بودیم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نبودی محمدم نمیومد میگفت اینجا بوی عب باس میده بدون اون نمیشه (sm81)
یه خواهشی که ازت دارم کمتر خودتُ بمال به در و دیوار که بو نگیره تازه رنگ آمیزی کردیم بوت بره!!!!! (sm10)
عاقا فردا روز که گند امتحاناتتون در اومد نرین دست پدر و مادرتونو نگیرین نیاین اینجا بگین من دلیل درس نخوندنتون بودمااا ، شما خودتون رفتین و اومدین من مسئولیتی رو قبول نمیکنم.