آدرس فایلی که گذاشتی بده تست کنم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آدرس فایلی که گذاشتی بده تست کنم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زودباش میخوام برم بخوابم (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی زحمت طریقه عوض کردنشم بگو یوزرو پسو میگم چون این طوری هر کسی میتونمه توی هاست اپلود کنه
منم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت قیژژژژژژژژژژژژ خیلی لطف کردی (sm176)(sm93)
فکر کنم فهمیدم مشکلش چیه... علی الحساب برو توی پوشه WSDLink، یه پوشه ای هست به نام file، توی اون پوشه یه فایلی هست به نام index.html، این فایل آخری رو پاک کننقل قول:
فعلا تا همین جاش بسه ممنون بابت همه چی خوب بخوابی(sm28)(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایسکو (sm127)
واران (sm127)
حاج کریم هم عالی بود
دو ستاره رئال مادرید و بارسلونا در آستانه ال کلاسیکو برای یک حرکت خیریه به سود کودکان نقاشی کشیدند.مسی و رونالدو دو نقاشی کودکانه را کشیدند و آن را به بک بنیاد خیریه دادند تا در یک حراجی بزرگ به فروش برسد و عواید آن نصیب کودکان بیمار شود.
(sm120)
گل دیشبِ رویس رو دیدی؟(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]