(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)
اینم حرفیه (sm77) شاید رفتم گرفتم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 2 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون 2 تا مهمان هم دارن فیض میبرن
آقایی هادی جان مرسی از محبتت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
من به جاش حرف میزنم دستش بنده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرویس 2 مگ با 10 گیگ ترافیک 45 تومن
سرعتشم 1 مگ تا 1 و نیم ....بستگی به سرورش داره
1 مگ - 10 گیگ - دوتا هشت رایگاننقل قول:
سرعت روز 1 مگ رایگانی 400 کیلو (sm59)
اینطوری 3 ماهه 135 تومن میده اما 30 گیگ بهش میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 3 ماهه 99 تومن میدم 90 گیگ بهم میدن
(sm120)
ساعت شبانش چن تا چنده؟
زاییدی (sm2)
چه شهری هستی حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویز نداری درسته؟ من مشکل اصلیم نویزه (sm120)
2 تا 8 دیگه خودش گفتنقل قول: