از همین الان دارم تشکر محسن یگانه رو از برنامه ی FL Studio رو میبینم و میخونم رو کاور آلبوم یگانه
نمایش نسخه قابل چاپ
از همین الان دارم تشکر محسن یگانه رو از برنامه ی FL Studio رو میبینم و میخونم رو کاور آلبوم یگانه
آره بد بود نمیدونم آخه موزیک یگانه چیه که برای یکیش مقدمه گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز میخواستم دوتا نرم افزار چاوشی گفت رو دانلود کنم Logic و Cubase 8 . کیوبیس 8 که کرک درست و حسابی نیومده براش اون یکی دیگه رو هم انقدر حجمش زیاد بود یه پروژه یک ماهه واسه دانلودش باید بزارم تازه فقط رو سیستم عامل مک جواب میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی Fl Studio (sm2)
5 تا رو هم خودش تنظیم کرده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین تبریک (sm120)(sm10)
شخصا یگانه رو دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اون تشکرش از fl studio (sm88)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا (sm118)(sm173)
امین تبریک(sm10)
یادش بخیر یه زمانی اینجا پر بود از یه کاربر با هزارتا اکانت دوگانه (sm2)
مریم جاست دوگانه علی جاست سه گانه و هزاران کاربر دیگه (sm120)
شاید تنظیمای اشکان آبرون و احسان حبیبی خوب باشهنقل قول: