داور بیشرف(sm77)
دیشیلیو ثانیه 30 اخراج کرد(sm77) چه پنالتی رو گرفت لوپز(sm118)خیابانی نمیدونه هیگواین و لوپز همبازی بودن(sm2)
اینم به تقلید سرهنگ میگه دی سیکلیو(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
داور بیشرف(sm77)
دیشیلیو ثانیه 30 اخراج کرد(sm77) چه پنالتی رو گرفت لوپز(sm118)خیابانی نمیدونه هیگواین و لوپز همبازی بودن(sm2)
اینم به تقلید سرهنگ میگه دی سیکلیو(sm2)
من از بچگی ارزوم بوده زیر کولر گازی بخوابم بعد این دیوث ناراضیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نچ نچ نچنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نكش (sm50)
چشماتو تو اینه خوب نگاه کن(sm120)اگه مرد بودی سریع میپرید بغلت(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسطوره هواداری رئال تو جر خوردنم(sm2)یه روزی سکته میکنم(sm2) بخاطر همین یاد من افتادی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زایتسف بودن بهتره یا کوتوله بودن ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تازه يارانه ي كولر گازي هم دارن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم شانس ماس(sm178)نقل قول:
صبح تا شب من بهت میگم یه وقتایی چهارتا فحشتم میدم(sm120)نقل قول:
صبح تا شب من بهت میگم یه وقتایی چهارتا فحشتم میدم(sm120)نقل قول: