من برم جامو مستحکم کنم، یه دفه نیان تی وی رو خاموش کنن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من برم جامو مستحکم کنم، یه دفه نیان تی وی رو خاموش کنن (sm120)
از این به بعد سعی می کنم بیشتر تاییدت کنم روحیه ت حفظ بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف بیشترین تفاهم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
چرا دم در وایساده؟ (sm29)
تایید نکنی مجبور میشم قهوه ایت کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف امشب موصطوفویی نیس (sm50)
هر چه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رفتن منم برم (sm27)
از وقتی نیمار ترکیده روحیه نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز اخبار را نخوندم --- دارم تو سایت های خبری می گردم --- (sm111)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]برزیل : ژولیو سزار، مایکون، دانته، داوید لوئیز، مارسلو؛ لوئیز گوستاوو، فرناندینیو، اسکار، برنارد، هالک، فرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]آلمان : نویر؛ لام، بواتنگ، هوملس، هوودس، خدیرا، شواین اشتایگر، مولر، کروس، اوزیل، کلوزه
(sm14) --- یکی از بزرگان فوتبال هست دیگه --- (sm108)--- نبود بزرگان بده ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبود نیمار بد نیست(sm108)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب چی بشه(sm128)برزیل حذف میشه(sm79)
درگیری میشه شونصد کشته میده
جم جهانی ناتموم میمونه
بعد سال بعد دوباره برگزار میکنن میریم ایندفعه آرژانتین رو له میکنیم
فینال هم هلند رو سوسک میکینم(sm120)
بریم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3-2 --- آلمان --- (sm29)
فاجعه ای دیگر در راه است ...؟(sm120)
یه دقیقه تلفن صحبت کردم همه رفتید ؟(sm120)
وای چقدر اخبار خوندم --- احساس می کنم کله ام ورم کرد! --- (sm91)
تبلیغ چی توز:
حالا مسی ، پاس میده به رونالدو (sm77)(sm120)
(sm2)(sm2)(sm2)
فینال ؟(sm120)نقل قول:
منم همینو زدم(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدامس وایت رو دیگه نشون ندادنا (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره --- پیش بینی پر گلی هست --- بازیش قشنگ میشه --- (sm14)
پشتم گرمه (sm120)
امشب حدس میزنم هالک بدرخشه(sm14)نقل قول:
چقدر ورزشگاه زرده ادم دلش میخواد روش با دارچین بنویسه یازهرا (sm120)
3-0 برزیل(sm74)(sm35)
مارسلو(sm3)(sm89)
حسین گفت ایشالله مولر مرده خوری گل بزنه (sm30)
2 صفر (sm118)(sm79)مولر مفت خور(sm79)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از دو چیز میترسم :
1- شورش در برزیل
2- توبیخ به خاطر خوابیدن در سر کار
(sm120)
آلمان ترکونده
6 تاییا (sm79)
گل سوم (sm30)
4 تا (sm2)
گل چهارم (sm2)
6 تا (sm2)
وای عالیههههههههههههههههههههه هههههه
7 تا(sm2)