(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب مث هر شب جزیره اومد به خوابم
ای که به شب هام صبح سپیدی
بی تو کویری بی شامم من
ای که به رنجام رنگ امیدی
بی تو اسیری در دامم من (sm1)
خدا چرا عاشق شدم من (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پار سال رفته بودم بَم .
سرِ خاکِ ایرج بسطامی هم رفتم .
می دونی کجا خاک شده !؟
تویِ یه سری از گورای دسته جمعی ای که تویِ دو روزِ اول زلزله با بولدوزر کندن .
بعد یه آرام گاهِ الکی براش اَلم کردن .
شیر توی این زنده گی . (sm172)
خبرِ سالِ 1386
منم رفتم ... حداقل جاش کنار مردم شهرشه از این زاویه هم میتونی بهش نگاه کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه عمام و عمامزاده و رهبر بود براش آرامگاهی طلاکوب درست میکردن اونم تو کمتر از 1 ماه
دور فلکی یک سره بر منهج عدل است
خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل ...
گور دسته جمعی با بولدوزر؟(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش میلاد !
ایرج خوش حال و راحت باشه .
من سالِ 82 ، 10 سال بیش تر نه داشتم ولی هیچ وقت اون صبحِ کذایی رو یادم نمیره .
زلزله یا هر زهرِ ماری که بود خیلی ها رو از بین برد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم بم نه بودم .
ولی کلی عکس و آدمِ زنده هستن که می گن .
تا 5 یا 6 روز بعد از زلزله اون جا جنازه پیدا می کردن .
تا روزِ 2 یا 3 بعد زلزله هیچ کس اهمیتی به مرده ها نمی داد ! حتی خونواده ها .
شهر داری هم یه تیکه زمین خارج از شهر رو سر تا سر با لودر و بولدوزر خاک بر داری کرد و کارِ دفن شروع شد .
توی این فیلم هم یه چیزایی میگن .
(sm50)خدا بیامرزه