اینا فقط بلدن برن تو فبس کوبانی کوبانی کنن . اگه جنگم بشه میرن تو سوراخ موشا (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا فقط بلدن برن تو فبس کوبانی کوبانی کنن . اگه جنگم بشه میرن تو سوراخ موشا (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمی دونم چرا اماده ین یه اتفاقی بیوفته بگین دیدی بد بود !!نقل قول:
همونطور که ۱ ماه پیش گنده های داعش و اسرائیل با پرچماشون یه یا جمع بودن لو رفتن ، معلوم میشه از طرف امریکا هم به وجود اومدن !
طوری اینا رو شست و شو مغزی دادن که البته از قبل هم اصولشون همین بود ، شیعه کشی مساوی با بهشتِ ، این جنایتا الان اوج گرفته در حالی که سال ها پیش هم تک و توک این اتفاقات میوفتاد !!
کجای اسلام گفته شیعه بکشید میرید بهشت ؟ شما ها فقط راحتی می خواید و ازاد بودن به خاطر همین دین رو اینجوری می کوبید !!
من خودم بعضی از تحریف هایی که شده و دینی که عوض شده رو اصلا قبول ندارم ، ولی دین حقیقی رو خیلی بش معتقدم ،
یه خری بیاد بگه عاقا من جز دسته ی گاو ها هستم شما هم قبول میکنید ؟
داعش داستانش فرا تر از ایناست که بخوام الان اینجا بگم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روزی میشه واسه همین داعشی ها امامزاده میزنن ، مردم ایران میرن آویزون ضریحشون میشن شفا بگیرن
ببخشید که تند حرف میزنم
راست گفتی
باورت ميشه هنوز فيلم ِ اسكارش رو نديدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مكانيك رو ديدم . بيل انگار فقط يه استخون بود كه روكش كشيده بودن روش (sm120)
سريال ِ متيو رو ديدي ؟
بدون اجازه ؟؟!!!(sm77)ینی چی بدون اجازه بره اونور ؟نقل قول:
ترکیه ‘اجازه نمیدهد’ آمریکا از خاک کشورش به داعش حمله کند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمتون گرم (sm19) کاشکلی مفید واقع شم یا حداقل دلقک خوبی باشم (sm74)(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]اگر خدایی نکرده داعش به ایران حمله کنه قبل از اینکه به دست مردان داعش بیفتم خودکشی میکنم.(sm2)
(sm81)
میدونی چرا ؟نقل قول: