واسه کسی که داره یه کشور دیگه راحت زندگی میکنه این مدل حرف زدن طبیعی به حساب میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه کسی که داره یه کشور دیگه راحت زندگی میکنه این مدل حرف زدن طبیعی به حساب میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست داریوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه زمانی واسه بیمه رفتم ازمایش دادم
سوالی بود در خدمتتم
سلطان کجا عیش نهان
با رند بازاری کند ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورود یک دستگاه فراری کالیفرنیا T به کشور از طریق گمرک خرمشهر
اردلان پایور سر قضیه امضای آرش سبحانی از کیوسک جدا شد
اقا کی میخاد ازمایش اعتیاد بده
تو پ.خ بگه تا راهنمایش کنم برای عدم تشخیص
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
بدبین ترین نگاه به دنیای ساده ای
در خاطرت به هیچ کسی دل نداده ای
حالا فقط مسافرِ تنهای جاده ای
که می رود فرار کند از جواب ها ... (sm50)
فرداشب بالخره یه موزیک حرفه ای گوش میدم بعد از مدت ها ... (sm132)