ای بابا ای بابا ، عمرمونو به باد دادن رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا ای بابا ، عمرمونو به باد دادن رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان اسنو مرد؟ اریا چرا کور شد؟ به خدا خیــــلی فکرم مشغوله.. دهن نویسنده فیلم روگــ.اییدم....الان یه بانو کلیسی مونده که تو هر قسمت دارهگــ.اییدهمیشه.. یه سرسی مونده که اونم هرشب داره از پشت میده.. ۳ تا اژدها بی بخار مونده با یه کوتوله... تو اون قلعه هم همه زندانن. یه پادشاه ۱۴ سالهکــ.ونیمونده کهکــ.یرمدهنش قضا نمیخوره. . واقعا ما داریم به کجا میرویم؟ این همه نشونه کافی نیست؟..وقتش نیست خانما حجابشون رو رعایت کنن؟
بد ترین فــ.حشی که از یه دختر خوردم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هی دیــ.وث! میکنمت تو کــ.سم درت نمیارما!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم زنده میمونه بگو چشم :|
من به اون جادوگره مشکوکم فقط همین و چشمب (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 میشی؟
پر تکرار ترین سوال این روزا
یه جا خوندم، یکی از این اخــ.تلاس کننده های تیم احمدی نژاد،
که تو زندانه سه تا زن داره...
ینی تو زن هم اخــ.تلاس میکنن اینا!!!..لاقربتا...
دلیل اینکه من ادامه تحصیل ندادم اینه که
سر جلسه کنکور بودم که رسیدم به سوال 85
.
.
.
.
.
.
.
طاقت نیاوردم برگمو خوردمツ
ﺩﯾﺸﺐ ﺑﺮﮔﻪ ﯼ ﺍﺳﻢ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﺧﺎﺭﺯﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﺮﺍﺩﺭﺯﺍﺩﻩ ﯼ ﮐﻼﺱ ﺳﻮﻣﻢ ﺭﻭ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻡ
ﺍﯾﻨﺎ ﺗﻮﺵ ﺑﻮﺩ .