[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm74)
ذاتشون همینه... ولی امسال جوری گذاشتیم درشون که تاریخ فراموش نمیکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
من بر عکس تو معتقدم المان ها نیمه دوم خیلی راعیت کردن وگرنه 10 تا رو راحت میزدند (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه 7 تا گل به برزیل تو خاکش بزنی احساس غرور نکنی بهت نمگن انسان
(sm77)
یه جورایی تقاص برد ناعادلانه کلمبیا رو دادن... ولی اینجور تحقیر شدن فراتر از تقاص بود (sm120)
حسین یکی دیروز بهم می گفت رئال قراره با کروس و جیمز و فالکائو چی بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
نه به نظر من میخواستن ولی منطقشون شاید نذاشت... لوو عاقلانه کار کرد... هوملس و خدیرا رو کشید بیرون، فشار به تیمش اومد... اونا هم محتاط تر شدن... ضمنا اینقدر فرصت داشتن 10 تا بزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاجعه بلوهوریزنته (sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اس ام اس اومده:
اسکولاری مهمان فردا شب برنامه ی ماه عسل --- (sm14)
جیمز معلوم نی ولی اون 2 تا با احتمال بالا میاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبخت فرد همه کاسه کوسه ها سر این بنده خدا خرد میشه
حداقل آرژانتین - برزیل حس مردم برزیلُ برای بازی بعدی حفظ می کنه (sm120)
دلم داره میسوزه واسه تماشاگرای برزیلی (sm74)
المان (sm3)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ونگر:
اوزیل یک گلزن نیست. اون جلوی دروازه یک مانع روانی رو مقابل خودش می بینه.
پاس بیرون پاش اخر بازی (sm54)
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
لوکاکو بعد گل 5 المان (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قيافه ش بعد گل هفتم ديدنيه(sm120)
ولی به هر حال واقعیت همینه... نتیجه فوتبال کاملا احساسی در مقابل فوتبال کاملا منطقی... نتیجه دعوت ارنج اشتباه... نتیجه دعوت نکردن لوکاس مورا و کاکا و بازیکنای باتجربه ای که تو این فوتبال احساسی میتونستن به درد برزیل بخورن... البته نه اینکه با اینا میتونست برنده باشه، ولی حداقل شاید میتونست آبرومندانه تر حذف بشه (sm50)
شروع درگبری ها توی برزیل
حالا معلوم شد چرا ایتالیا و اسپانیا و انگلیس زود حذف شدن ---
برای جلوگیری از آبروریزی ---
28 نفر درست گفتن 7-1 رو! فکر کنم همون 29 نفر بازی هلند- اسپانیا هستن، یکیشون هم از ذوق اینکه اون بازی رو درست حدس زدهبود درجا مرحوم شده! =))))
جاودانی(sm2)
اتفاقا تنها تیمی که همیشه تونسته آلمانو نابود کنه ایتالیا بوده... وقتی ایتالیا حذف شده همون چند درصد احتمال عدم قهرمانی آلمان که قائل بودم از بین رفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجاست که ارزش الجزایر و هودزیچ و گوزی غلام بیش از پیش معلوم میشه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال 90 که آلمان تو خاک ایتالیا قهرمان شد --- خیلی کری خوندن ---
2006 ایتالیا انتقام گرفت ---
قیافه فردوسی پور وقتی درباره سوارز حرف میزد (sm30)
من جای دولت آلمان بودم به اون 28 نفر اقامت بی قید و شرط میدادم(sm41)
حسین سیدی ؟
چه خط حمله ای بشه این مسی و نیمار و سوارز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مترجمو (sm3)(sm25)
سزار میگه نزدیک شدیم ولی نتونستیم (sm30)
ریدین (sm30)
من که نه ولی اون یکی هم نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برزيل نيمه ي اول با بايرن پيوند خورد
بعد از گل ششم با استقلال پيوند خورد
بعد از گل هفتم با بارسا پيوند خورد
اگه يكي ديگه بخوره با عربستان پيوند ميخوره :))))))
آلمان لوو منظورم بود (sm70)نقل قول: