سرت سلامت گل من گوشه ای از دل من (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kamal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سرت سلامت گل من گوشه ای از دل من (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kamal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامل بنویس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامل؟منو صدا کردی؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) آلبوم فریدون تو ایتونزه
(sm70)نه مگه گفتم کاملهنقل قول:
(sm70)یه استاد معادلات داشتیم یه خانوم سختگیر اسمش کامله میگفتیم کامله میکنه حامله یادش بخیر (sm74)(sm81)
پ 8000 تا مدیر تالار از کوجا اومدس(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نه پس اشتب گرفتی(sm155)نقل قول:
(sm2)در نرو در نرو واستانقل قول:
جدیدن خطرناک شدی(sm2)(sm155)نقل قول: