(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
باخت آبرومندانه به هلند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یکی منُ بذاره تو جریان سبک بازی آلمان چه ربطی به پپ داره(sm120)
مورد داشتیم از طرف پرسیدند بازی آلمان و برزیل چند چنده؟
گفته الان یا الان؟ :))))))))
پپ راه 7 تا خوردن از آلمانیا رو نشون داد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی آلمانا با 4-5 تا پاس میرسیدن به دروازه ولی بایرن 12000 تا پاس میده آخرم هیچی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیکن ما بهترین بازیکن زمین شد(sm120)
میگن قرار بوده آلمان یه 5 تا دیگه هم نیمه ی دوم بزنه بین 2 نیمه اسکولاری نیمارو برده دم رختکن آلمان گفته حداقل ب این بچه ی علیل رحم کنین(sm2)
نمیدونم من دارم هک میشم یا سایت (sm120)
من(sm120)نقل قول:
سر شبی ملت کجان؟(sm120)
بازی فردا گل داره ؟ (sm120)
9-3(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق خبر های رسیده عده ای هوداری باسلونا پس از پیروزی المان مقابل برزیل طرفدار این تیم شده اند (sm30)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی خند ؟ (sm120)
اقا ما هم تو این بین سانچز رو گرفتیم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
27.5 ملیون پوند [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] واسه یه بازیکن 25 ساله [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک بگین (sm70)
بهترین خریدو امسال رئال کرد (sm98)
ﻣﯿﮕﻦ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮔﻞ ﺑﺰﻧﻪ،ﺍﺳﮑﻮﻻﺭﯼ ﻧﯿﻤﺎﺭ
ﺭﻭ ﺑﯿﻦ ﺩﻭ ﻧﯿﻤﻪ ﺑﺮﺩﻩ ﺗﻮﯼ ﺭﺧﺘﮑﻦ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﭽﻪ ﻋﻠﯿﻞ
ﺭﺣﻢ ﮐﻨﯿﻦ !!!(sm30)
اقا من به عنوان نماینده باشگاه ارسنال پیشنهاد 26 ملیون پوندی خودمو برای خدیرا تقدیم میکنمم . دیگه چون خودمونیم کمتر حساب کنین
واللا با اون امضاش (sm120)نقل قول:
من راضیم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
میگه من میخواستم گل مردودشو به جهان نشون بدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارکتون باشهنقل قول:
باز بگین بارسا بد (sm120)
میخواد دست خدا رُ روو کنه؟ (sm120)نقل قول:
یه چیزی بگم بری کربلا حسین... فکر کن آلمان میوفتاد تو گروه F (sm30)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ما میفتاد جرش میدادیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه آرژانتین بره فینال، برزیلی ها دقیقاً همون حس بارسایی ها رو دارن، موقع بازی رئال - اتلتیکو (sm2)
هلند یا آرژانتین رفتن فینال باید زنگ بزنن کیروش دستور دفاع بگیرن (sm120)نقل قول:
برزیل خیلی بد بود..چه طو تو 10 دقه 5 تا خورد(sm120)نقل قول:
من هنگ بودم رهنقل قول:
باور نمیکنی تو این 10 دقیقه من مسیر سیستم تا تلویزیون رو طی میکردم (sm120)
بابام رفت بالشت بیاره بذاره زیر دستش نیم ساعت جلو تی وی هنگ بود(sm2)(sm120)نقل قول:
اگر بارسا هوملز رُ بگیره خیلی غصه میخورم(sm1)
ایشالا میگیره دق میکنی (sm59)نقل قول:
بابک جهانبخش: دلم برای برزیل سوخت/ باز هم دم ایران گرم! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]