(sm2)همون پاییز بیا بپرس معلوم نیس این ره به کجا میره با این دلارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)همون پاییز بیا بپرس معلوم نیس این ره به کجا میره با این دلارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من رام چینه هیچی واسش نمیاد باس خودت نصب کنی منم عمرننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من نسخه گلوبال بتا اومده ولی منتظر نسخه stable هستم.
حتما نسخه گلوبال نصب کن تا miui بروز بشه کل ظاهر گوشی تقریبا عوض میشه و بهتر.(sm72)
حواسم نبود اشتپ گفتم پک چینه که روش رام گلوبال نصب شده اینجور گوشیا براشون اتومات اپدیت نمیاد باس خودت نصب کنی واقن پک گلوبال نعمتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم پک چینه ولی کاری به پک نداره نسخه خود رام مهمه، خود سایتش نوشته: برای نسخه stable هر دو ماه آپدیت میاد ولی برای نسخه developer یا global beta هر هفته آپدیت میاد و تمرکز روی ویژگی های جدید داره.نقل قول:
فقط در صورتی نیاز به نصب دستی هست که خودت شخصا بخوای فلش کنی گوشی رو.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]