کاستا 4می رو زد(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
کاستا 4می رو زد(sm120)
زدیم ، دوتا پشت سر هم زدیم ... (sm118)
امشب محکوم به بردیم اگه مساوی کنیم فاصلمون با چلسی میشه 8 امتیاز اگه باخت بدیم که دیگه هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگه ببریم میتونیم امیدوار باشیم که هفته آینده چلسی امتیاز بده به تاتنهام
خدایی منچستر اصلا در حد و قواره های قهرمانی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد و قواره ای ششمی تو جدول هم نیست نهایت دوم باید باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهرمان بشو نیستیم..با این دروازه بان و دفاع های گاو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام ، تمام ، تمام بردیم ... (sm81)
ببین کارمون با کجا کشیده ، زمان فرگوسن قبل از شروع بازیا 2 هیچ جلو بودیم ... (sm25)
دوم ؟!!!(sm2)(sm2) خواب میبینی ؟ اصلا بازی های جزیره رو دنبال میکنی .. مگه تراکتور و ذوب آهن و پرسپولیسن اول تا چهارم لیگ جزیره که قواره ی من یونایتد دومی باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قواره ی من یونایتد بعد چلسی و لیورپول و من سیتی و آرسناله فعلا
خدایی از 4 تا تیم بالا بهتر نیستین
سیتی که مرخصه ، آرسنال که همیشه چهارمه ، چلسی که خیلی خوبه ،آخر فصل میبینمتون که باز دارید واسه سهمیه لیگ اروپا تلاش میکنید ... (sm2)نقل قول: