نسبت به قیمتی که داره بسته شبانه اش از همه نظر عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نسبت به قیمتی که داره بسته شبانه اش از همه نظر عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا همینطوره...چند شب پیش ی بسته 3 ساعته ایرانسل گرفتم ساعت4:30 کلا دیسکانت شد و دیگه وصل نشد!!! سرعتش ایرانسل تا6مگ هم می ره اما نمی ارزه س ساعت2 تومن بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دارم بهش تجاوز میکنم و فوق العاده هم راضیم - تقاص این همه پیام تبلیغاتی و این شماره رو بفرست به اون شماره رو ازش میگیرم (sm59)نقل قول:
سعی می کنم دانلود هرز نکم اما نمی شه(sm59)خدا نگه داره این سایت30nama رو دیشب مالنا رو گرفتم 9ونیم گیگ(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه زدم تو کار کالکشن کارگردان ها نولان و جیم جارموش و مایکل مان و دنیس رو امشب تموم میکنم (sm132)نقل قول:
بزودی می رم سراغشون ..اول کیشلوفسکی جان..(sm127)نقل قول:
امروز فیلم زندگی دیگران رو گذاشت که منتظربودم1080 بیاد(sm59)
اول سه گانه رنگهاش رو بگیر ببین Red & White & Blueنقل قول:
اره دبیرستان بودم دیدم بودم س گانه ها رو... ی مینی سریال هم داره ده فرمان که دیدم 30namaگذاشته...دی ودی دیشو دیدم سرگیجه گرفتم همون قسمت اول..!!! البته زیرنویس نداشت(sm59)نقل قول:
(sm25)حس سرباز بودن بهم دست داده
از وقتی سروش رفیعی رو خوندم
من نمیدونم اینایی که میان میگن سربازی خیلی خوبه دقیقا کدوم قسمتش رو میگن من که دو سال و 4 ماه خدمت کردم هیچ نکته ی مفیدی و مثبت و خوبی ندیدم توش