(sm2)یعنی انتظار داری همه سایتا و روزنامه ها یه کارشناس ارشد موسیقی استخدام کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)یعنی انتظار داری همه سایتا و روزنامه ها یه کارشناس ارشد موسیقی استخدام کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی ما اهنگساز و تنظیم کنندش موسیقی بلد نیستن چه برسه کارشناساش درست میگی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی به ترتیب با کدوم تراکا حال کردی(sm59)
عبدولی(sm2)تهران شلوغه دستمو بگیر(sm2)(sm2)به مامانش میگه انگار(sm59)
اقا الان من ماوسم موشکل پیدا کرده یا واقن باید ویندوز عوض کنم (sm2)
کلیک راست میکنم یا میخوام مطلبو درگ کنم اصلا نمیگیره لامصب هی باید تق و تق فشار بدی تا یکیش بگیره
یادم چن سال پیشم ایکس پی داشتم اینجوری شد ویندوز عوض کردم انگاری مث گوشی سنگین میشه هنگ میکنه یه همچی حالتی
(sm59)البوم هر چی بیشتر گوش میدی هی نظرت فرق میکنه ولی فک کنم قهوه قجری رو من تاثیر بسزایی گذاشته (sm81)نقل قول:
اره قهوه اول نباشه دومه یا سوم(sm50)الان درگیر خوابم(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه های اینجا اینقدر که وصیتو گنده کردن ریدن به یوسف(sm98)
سلام(sm10)
دو روز نبودم 400 صفحه رفت جلو (sm120)
حالا چه جوری بخونم(sm54)
(sm50)