این همون ساسیت مداره بود دیوث از آب در اومد (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این همون ساسیت مداره بود دیوث از آب در اومد (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جهانبخش رو هم من دادم به امیر از این کارم ابراز پشیمانی کرده و از عموم عزیزان عذر خواهی میکنم ...
صابونتو عوض کن شورو شوق و شق میاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این دیوث شده ضده من.
تو بیخود میکنی عذرخواهی میکنی(sm2)
یه مصاحبه ای کرده بود سیامک عباسی توش گفته بود وقتی نوجوون بودن بچه های هم سن وسالم تو کوچه مشغول بازی بودن اما من داشتم به آلبوم جان عشاق و گنبد مینا شجریان گوش میکردم ، ببینید عمق سواستفاده گر بودن و ج..اکش بودن این عزیز رو
شما به عنوان موکل من بدون حضور من حق هیچگونه صحبتی نداری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یگانه گیتار میزنه دخترا جیغ میزنن (sm2)
عجب ویدیوی کمدیه تشریف داره چرا زودتر نگرفته بودمش
بده منم دانلودش کنم (sm2)
کاری به بقیه ندارم ولی خداییش بیخیال بابک و سیروان بشو سیامک عباسیو کفن کنن(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]