خوش بین نیستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید مقطعی پول گیرتون بیاد ولی نهایتش مال باختگیه شک نکن (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوش بین نیستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید مقطعی پول گیرتون بیاد ولی نهایتش مال باختگیه شک نکن (sm59)
منم مثل تو اهل ریسک نیستم به کم قانعم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی حسن یه نمونه موفق (sm120)
الی شهاب چندتا کارو میزنه
یکی دو نفر حرفه ای دیگه هم اومدن تو کار
این دیوث حامد باید کونشو تکون بده
خواب و تفنگ اکی شده تقریبا
بچه ها بازی چین -پاراگوئه خوبه (sm120)
ما هم مقطعی کار میکنیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به اون مقداری که کارم راه بیفته قانع ام بعدش میکشم کنار (sm120)
هر چیزی که افراطی نشه خوبه
مثلا اگر باختی تا یه مدت مشخص دیگه شرکت نکنی (sm70)
یه برنامه اواکس بود یه قسمتش بازی شانس داشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 20تا پورس خریدم اونو تبدیل به 350 تا پورس کردم (هر پورس 1000 تومن )
فرداش خواستم بفروشم با خودم گفتم چه کاریه من که رو دور شانسم (sm120)انقدر بازی کردم تا شد 0 (sm120)
(sm118)
من فقط رو بازی فرانسه -ارمنستان رو اونم نیمه اولش پیش بینی میکنم (sm120)نظرتون چیه ؟(sm120)
کلا تو این جور کارا طمع کردن بدترین اتفاق ممکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید تا چیزی برنده شدی حتی کمم بود سریع بگیریش و باز از صفر شروع کنی
من تجربشُ دارم هر وقت طمع کردم اخرش بدتر شده (sm120)
خطرناکه (sm120)نقل قول:
اون که حسن زده به نظر من عاقلانه ترینشون (sm120)