کلوزه و مولر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کلوزه و مولر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من لال بشو نیستم (sm120) خودتم خوب میدونی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شورله مثل تیر خلاص زن ها میمونهنقل قول:
20 دقیقه آخر میاد کارو تموم میکنه
خدا کنه کروس واسه رئالیا باشه اون دو تا مال ما (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مولر عالیه ولی کلوزه رو بیخیالنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما در میفشانی(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویس مال شما هوملز و کروس مال ما(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جفتشون متنفرم(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این در ها رو جمع کن ، برای آیندت خوبه (sm10)(sm120)نقل قول:
کروس خیلی خوبه (sm50) ولی اگه اون 2 تا بیان بارسا اشکال نداره بره رئال (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین دیشب قبل از بازی دعا کردی مولر گل بزنه ، امشب چه دعایی داری ؟(sm120)
دعا کن مسی پاش بشکنه(sm120)
من از کلوزه بیزارم یعنی دلم میخواد با دستای خودم بکشمش!نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارسا مارکینوس و فرتونگن رُ میخواد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزوی محال میکنم آرژانتین بدون درخشش مسی قهرمان بشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم مسی میاد و جام رو میبره بالای سر (sm120)نقل قول:
المانی جماعت مرده خور (sm120)نقل قول:
ولی خب شورله باز دو تا حرکت میزنه 2 تا دریبل یه حرکت سرعتی از کنار ادم زورش نمیگیره (sm120)
تا ساعاتی دیگر تیم ملی آرژانتین در مرحله نیمه نهایی جام جهانی باید به مصاف هلند برود. به همین منظور روزنامه AS با دکتر بیلاردو سرمربی سابق این تیم و از مدیران فعلی فدراسیون این کشور مصاحبه ای انجام داده که در زیر می آید : آرژانتین برای بازی با هلند اماده شده است ؟
در ابتدا می خواهم چیز دیگری بگویم
بفرمایید...
از مرگ دن آلفردو می خواهم صحبت کنم. چه غم انگیز بود از دست دادن او. من فوتبال را با او شناختم. از بچگی بازی هایش را تعقیب می کردم.
او یک فوتبالیست و یک شخصیت بسیار بزرگ بود.همه ما در آرژانتین بخاطر مرگ او ناراحت هستیم.او همواره در یاد و خاطره ما باقی خواهد ماند. چه بازیکن بی نظیری بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب باز می گردیم به نیمه نهایی جام جهانی
رسیدن به این مرحله برای ما بسیار مهم بود و فکر می کنم بازیکنان در وضعیت خوبی بسر می برند.برخی بچه ها مصدومیت هایی دارند که البته طبیعی است و در جام جهانی از این مسائل اتفاق می افتد.
اعتماد و اطمینان خوبی بین آنها وجود دارد . بازی بسیار دشواری مقابل هلند خواهیم داشت.اما معتقدم که تیم واکنش خوبی به این بازی از خود نشان خواهد داد. خوشحالم که بازیکنان را در وضعیت و فرم مناسبی می بینم
شما دو بار به عنوان مربی آرژانتین را به نیمه نهایی رسانده اید
بله مقابل بلژیک در 1986 و ایتالیا در 1990 . هر دو را به خوبی بخاطر دارم. بازی های متفاوتی بودند در زمان های متفاوت. هر دو بازی یادم است که بسیار دشوار بودند. رسیدن به آن مرحله در دو جام پی در پی نیز آسان نبود.
شانس این تیم آرژانتین را چقدر می دانید ؟
بسیار بالا. البته هلند با بلژیک و ایتالیا فرق دارد. دوران متفاوتی را نیز پشت سر می گذاریم.
در سال 90 وقتی با کامرون هم گروه شدیم، همه به ما می گفتند که چه شانس خوبی نصیبتان شده است. اما دیدید که چگونه بازی را باختیم.
آن بازی به ما یاد داد که هیچ حریفی را در هیچ مرحله ای نباید دست کم گرفت.
مسی را چگونه می بینید ؟
مسی وضعیت خوبی دارد. مشکلی در او نمی بینم. قبل از جام جهانی نیز وضعیت خوبی داشت. او به خوبی می داند که مردم از او انتظارات بیشتری به نسبت سایر بازیکنان دارند.
وقتی می خواهند به دیدن بازی آرژانتین بروند یا از تلویزیون بازی این تیم را ببینند، با خودشان می گویند برویم بازی مسی را ببینیم.همه روی این بچه حساب می کنند.
نگران نباشید؛ اوضاع او خوب است . گاهی سه یا چهار نفر او را محاصره می کنند. به او ضربه می زنند اما او خودش را نجات می دهد و زهرش را می ریزد .
وقتی دروازه را روبروی خودش می بیند؛ نمی توان توضیح داد که چه کاری می تواند انجام دهد. او همین حالا بهترین بازیکن جهان است.
مسی برای سابه یا مثل مارادونا برای شماست ؟
این دو بازیکن دو تیپ متفاوت از دید من هستند.البته وجه تشابهاتی نیز دارند. پله و مارادونا کارهایی با توپ می کردند که برای بازیکن مقابل قابل پیش بینی نبود. مسی هم همینگونه است . مثل مسی و مارادونا بودن آسان نیست
این تیم قدرت قهرمان شدن در جام جهانی را دارد ؟
بله واضح است که دارد. ما تیم خوبی داریم.برای این مهم، خودمان را آماده کرده ایم. دو بازی اخیر بازی های دشواری بودند اما نتیجه برای ما مثبت بود.
این تیم مسی را دارد . در کنار او هیگواین ، دی ماریا ، آگرو و بازیکنان بسیار خوب دیگر بازی می کنند.
منیع : as
رضا سیف
فقط ابلهی مثل تو میتونه مولر رو به شورله ترجیح بده(sm59)نقل قول:
سگ خور(sm120)نقل قول:
مارکینیوس بازی شو ندیدیم .. اسمش چرا یونانیه (sm59)نقل قول:
فرتونگنم که دفاع چپ بود
معلوم نیس چه گهی دارن می خورن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جام واسه من تموم شده دیگه
ولی تو این تیما ترجیح میدم مسی قهرمان شه تا نقطه تاریکی در کارنامش نباشه (sm120)
تا 40 سال دیگه یه عده بشینن و بگن مسی بهترین بود (sm59)
(sm3)نقل قول:
اگر مسی تو این دو بازی بدرخشه و یک تنه تیمو قهرمان کنه چی؟؟(sm55)نقل قول:
بابا هی نزن به کانلا تاریخ هیچکس مارادونا نمیشه (sm120)
یادداشت یکی از پیش بینی کنندگان شکست 7-1 برزیل
اینکه چهطور شد که آن نتیجه 1-7 را درست پیشبینی کردم برمیگردد به بازی هلند و اسپانیا در مرحلهی گروهی که هلند اسپانیا را با 5 گل تقریبا در همان بازی اول از جام خارج کرد.
راستش را بخواهید من هم مثل همهی علاقهمندان معمولی فوتبال (نه آن عشق فوتبالهای دو آتشه) از همان شب اول برنامهی 2014، شروع به فرستادن اساماسهای پیشبینی کردم که بعضیها درست درمیآمد و بعضیها هم غلط، بعضی شبها هم که فرصت نمیشد یا فراموش میکردم در مسابقه شرکت کنم و به همین خاطر الآن هم امتیاز زیادی ندارم و در حدود صد و بیست، سی امتیاز جمع کردهام که قطعا رقم جالب توجهی نیست. اما اینکه چهطور شد که آن نتیجه 1-7 را درست پیشبینی کردم برمیگردد به بازی هلند و اسپانیا در مرحلهی گروهی که هلند اسپانیا را با 5 گل تقریبا در همان بازی اول از جام خارج کرد. آن شب و بعد از اینکه اعلام شد عدهای این نتیجه را درست پیشبینی کردهاند، تا چند ساعت متعجب بودم و اصلا درک نمیکردم که چهطور ممکن است به مخیلهی عدهای خطور کند که قهرمان دوره قبل در همان بازی اول 5 گل بخورد و پس از موشکافیهای دقیق و بررسی همهی احتمالات به این نتیجه رسیدم که تنها احتمال این موضوع، فرستادن پیشبینی بی هدف و تیری در تاریکی است که افراد از سیمکارتهای اعتباری و بلااستفادهشان، اس ام اس میفرستند.، خلاصه با این تجزیه و تحلیل تصمیم گرفتم برای هر بازی یک اس ام اس هم از یک سیمکارت دیگر بفرستم و نتیجهی آن را پر گل پیشبینی کنم و برای بازیهای مختلف 0-5، 0-6، 2-6، 1-7، 0-8 و از این مدل نتایج میفرستادم تا اینکه عدل در شب یکی از همین پیشبینیها، برزیل هم دقیقا 1-7 باخت تا پیشبینی من درست از آب درآید و به قول استاد جواد خیابانی در یکی از گزارشهایشان: «یک سانتر بی هــــدف... و گل!» و این طور شد که سانتر بی هدف من گل شد! حیف که همهی بازیها – به نظر دیگران - غیرقابل پیشبینی از آب درنیامد و تیمها کمکاری کردند وگرنه من برای همهشان پیشبینیهای پرگلام را فرستاده بودم.
حالا من جایی عنوان نکردم، شما هم عنوان نکنید که با سیمکارت اصلی و دائمی خودم نتیجه را 1-2 به نفع آلمان پیشبینی کرده بودم، به حیثیت نوسترآداموسیام خدشه وارد میشود! واردید که، در صنف ما خوبیت ندارد از این حرفها پشت سرمان راه بیفتد!
فرتونگن وسط هم میتونه بازی کنه ولی اون یکی وسط بازی نمیکنه(sm55)نقل قول:
مارکینیوس هم وسط بازی میکنهنقل قول:
(sm27)
شاید(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکسیس سانچس با 38 میلیون یورو به آرسنال فروخته شد(sm59)
اون کی بود اشتباه کرد روی گل دوم کاملا مقصر بود
لعنت بهش که تیم رو با اون اشتباهش بهم زد
حالا به امید قهرمانی آرژانتین(sm2)
دیگه اگر این ارنسالی های سال بعد بخوان اه و ناله بازیکن کنن خودم میزنم تو دهنشون (sm120)
با عجله تایپ میکنی نمیشه خوند(sm120)نقل قول:
میگم اگر ارسنالی ها سال بعدم بخوان باز به بهانه نداشتن بازیکن اه و ناله کنن خودم میزنم تو دهنشون (sm120)نقل قول:
این تاثیر ی مربی کار بلد توی فوتبال المانه بنام گوآردیولا که فوتبال تک ضرب و سریع رو توی مخ این فوتبال ماشینی و منظم المان میکنه...برزیل بهترین تیم دنیاست از نظر من ولی.منطقی به قضیه نگاه کنیم.سیلوا و نیمار بهترین مهرهای برزیل تو این جام بودن و نبودشون بدترین جا بدترین ضربه رو به ما زد...:-(
(sm59)
در مقابل من یو و چلسی و لیورپول خرجی نکردن بدبختا(sm120)من سیتی هم که نمیتونه خرج کنه(sm120)نقل قول:
مارادونا :برزیلی ها بگن 7 تا چندتاست (sm120)
دیییییییییی سییییییییییی(sm35)
من فک میکردم فوتبال ماشینی همون فوتبال تک ضرب و بدون خلاقیته(sm2)نقل قول:
خوب شد اینا فوتبال ماشینی رُ یاد گرفتن(sm2)
hi dear friend milad(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]