دهنت سرویس منم الان میخواستم برم تک ترکاشو پلی کنم مخصوصا این نموندی پیشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دهنت سرویس منم الان میخواستم برم تک ترکاشو پلی کنم مخصوصا این نموندی پیشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف ترجمه شنیداری کرده فیلم رو ، یعنی حتی وقت نذاشته فیلم رو مثل آدم ترجمه کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تعجب میکنم اگه روپا بوده چطوری مرده.دامپزشکی نبردی مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر.مابرای شاهزاده تا صبح بیداریم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که میخوام اعلام کنم اینه
یه کاسکو داریم اسمشو گذاشتم سینجول
با تشکر
البته اسمه اصلیش عسله ولی پسره.منم بهش میگم سینجول
چرا بردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم یه سری عفونت داشت ...
هم مشکلات شدید روده داشت ...
دارو و ... هم اثر نذاشت ...
یعنی یکم روبراه میشد دوباره داغون میشد ...
(sm25)
یعنی من نزدیکی خاصی با این اسم دارم.میلاد یوزر سینجولم یادته؟(sm2)
(sm2)
الان سینجول اصلیه میاد (sm2)