(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
ترانه اش به ریتمش خیلی بیشتر از رو به راه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی جنبه منکه یوزر سینجولم دادم خودت همش ماله خودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)اصلا قدرت نداره صداش ! انگاره داره زمزمه می کنه کنار این زمزه هم چارتا هارمونی اضافه کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم ترانه هم که کلا نداره ! اینجور خواننده ها شعر و ترانه ندارن کلا کلام دارن
خواننده آلبوم میده باید چیزی بخونه که آلبوم قبلیش نداشته ! یه چیز جدیدی رو کنه
میلاد و بچه ها کودوم ترک های این آلبوم جدیده که من حتی اسم طرف رو دفه اولمه دارم میشنوم راضی کنندس ؟ بهترین تراک هاش کودومان
الان به غیر از چاوشی ، یزدانی ، فریدون آسرایی ، مهدی یراحی و یکی دوتای دیگه کی ترانه داره که ایشون باید داشته باشه - آلبوم واسه رنج سنی زیر 20 ساله دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراک 5 خوب بود.
تراک 6 و 10 عالی بودن عالی، ممنون از همه ی رفقا.
(sm2)این دیگه زیر 16 سال خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم از هیچکدومش خوشت بیاد ولی حالم بده قابل تحملتر از بقیشونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یراحیو جدا کن از بقیه این مقواها(sm2)نقل قول: