(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی بچه سر براهیه ، با چشمه و دار و درخت و جنگل هم کنار میاد (sm120)(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی بچه سر براهیه ، با چشمه و دار و درخت و جنگل هم کنار میاد (sm120)(sm51)
خشک و تر باهم میسوزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متی اسگل دی اکتیو نکردم یه بار بلاکت کردم برا این که مطمن شم دو سه بار دیگه هم بلاکت کردم یه موقع پیدات نشه باز (sm2)
از اب های کوهسار بیا بخور معدنی تره (sm2)نقل قول:
والا .. (sm25)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با دست خودم آبروی خودمو نمیریزم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو ذاتتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی فنلاند فقط همینو یاد گرفتی (sm25)
مبموندی دو روز دیگه ، تازه گلنار خریده بودم (sm51)(sm25)
اون ها معدنیه ، چشمه ما خودش معدنه (sm2)نقل قول:
اوکی هر شب یکی از شعراتو معادل سازی میکنم پس خودت حواستی (sm2)نقل قول:
دوستان اهل فن
فیلم جنایی یا اکشن چی پیشنهاد میدید ؟
این دو تا چه طورن ؟
A.Most.Violent.Year.2014
Inherent Vice 2014
هیچکدومنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Tokarev 2014 این بهتره