(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
حالا این سیب زمینی رونقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واقن نمیدونم امریکا منتظر چیه
واسه منم سواله واقعا آمریکا منتظر چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول بلاک کرد(sm54)
یعنی میخوام سرمو بکوبم به دیفالنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پدر آمرزیده ! (sm2)
من گفتم : مفرح بی دردم ولی نه تا این حد ! (sm70)
اینا رو از dlera دانلود کردم ! از قرار معلوم اورجینال هستش ! (sm118)
فقط روز اولی که اکانت آیتونزم راه افتاده بود یه تک آهنگ خارجی " جام جهانی " از " شکیرا " خریدم !!! (sm51)
مث این میمونه که من ویندوز 10نصب کردم یکی بیاد بگه این محتویات هاردتو از مایکروسافت دانلود کردی
دیوار از من سر از تو - بکوب من پشتتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا منو بکش نبینم جوونای این مملکت تو سن 20 سالگی اندازه لوبیا سبز مغز ندارن
از این که جهان خود را ارتقا دادید از شما سپاسگذارم - با تشگر بیل گیتسنقل قول: